.
لاشخوره کصکش خودش خریده میخواد پول پک که هیچ یه چیزی ام بذاره جیبش..بابا بزارید اینجا دیگه ! عن بازیا چیه! واسه خودت گرفتی واسه چی میای تو این سایت پس؟
بفرستفیلم سکسشو دارم هر کی میخواد بیاد بهش بدم
یکی بیاد بهش بدم بزاره تو سایت اینقد مارو فوش ندین وقتی همکاری نمیکنید واسه خریدش مجبور میشه آدم پول بگیره نمیشه هزینه ها رو یکی بده فقط فیلمای جدید ترشم بزاره اوکی میکنم براتون ولی اول باید پولی که خرج میکنم در بیادلاشخوره کصکش خودش خریده میخواد پول پک که هیچ یه چیزی ام بذاره جیبش..
حرف شما کاملا صحیحه ولییکی بیاد بهش بدم بزاره تو سایت اینقد مارو فوش ندین وقتی همکاری نمیکنید واسه خریدش مجبور میشه آدم پول بگیره نمیشه هزینه ها رو یکی بده فقط فیلمای جدید ترشم بزاره اوکی میکنم براتون ولی اول باید پولی که خرج میکنم در بیاد
منظور خاصی ندارم ولی به شخصه هر جوری از هر جایی چیزی لیک شده پیدا کردم گذاشتم اینجا و حتی تو آنلی فنز خود سپیده با مستر کارت فیک ساب گرفتم تا بتونم محتوای رایگان دسترسی داشته باشم و برای همه در دسترس قرار بدم...ولی وقتی میبینم دوستان اینطوری شیطنت میکنن آدم حالش خراب میشه خداییحرف شما کاملا صحیحه ولی
کاری به این که یک سری از دوستان محتوا هارو میفروشن ندارم به هر حال برای خودشونه و وقتی هزینه کردن براش میتونن توقع پول داشته باشن ولی به شخصه وقتی چند ماه پیش به یکی از این دوستان مراجعه کردم برای خرید وقتی پول دادم منو توی یه کانال عضو کرد که تازه امکان دانلود نداشت و کیفیت ویدیو ها خیلی کیری بود و تازه تمام محتوا های سپیده رو هم نداشت البته شاید داشت ولی همش رو نمیزاشت و تازه بعد از چند روز چنل رو رایگان کرد و بعد از حدود یک ماه کانال بسته شد تازه گفته بود محتوا ها آپدیت میشه ولی خبری نشد
الان پیام بدم میفرستی؟فرستادم برای چند نفر که بزارن توسایت
اینا هیچ کدوم باز نمیشه که
Man mikhum
کردن تو پاچتون از همین سایته یارو دانلود کرده فروختهYou must be registered for see links
You must be registered for see links
تو این سایت میزاره رایگان همه اینارو