OnlyFans Nextsupergirl

Precl

Member
Approved
Wybaczcie jak już coś się powtarza, prawda taka że nie chciało mi się tego sprawdzać i w przyszłości może być podobnie 😅 To jest jej pierwsze 10 fotek z płatnego of. Płatnego 50zl/MSC jeśli ktoś nie wie, a z tego co kojarzę to częstotliwość tych zdjęć to może być ~max 10/MSC także sami oceńcie sobie czy warto dla was. Mam parę "tanich' PPV też, na żadnym nic nie widać ale kolejne 50zl za ppv dla niej to może za mało. Ma PPV w przedziale 10$-25$, może droższe lepsze ale po tym co widziałem nie spodziewam się, jedno za 99$ gdzie niby pokazała myszkę na parę sekund.

Tl;dr

Luxkurewka, by coś zobaczyć fajnego musisz mieć gruby portfel a i to niekoniecznie, praktycznie wszystkie zdjęcia którymi b8uje na insta z cenzura, wyglądaja tak samo bez cenzury, tzn nic nie widać więcej. Fajna sztuka ale nie polecam

Attachments

Precl

Member
Approved
Po kolei kolejne 6 zdjęć z feed + 4 zdjęcia czyli 'urodzinowe ppv'. By to (dwa razy po pół suta + dupa w takim samym wydaniu jak na insta) zobaczyc musielibyście wydać ~100zl także jak w poprzednim poście pytanie do was, warto? Ups przepraszam. Jestem prawie pewny że dwa z tych zdjęć wrzucała normalnie na insta, jednak później przezornie usunęła. Nie polecam jest przewijającym sie zwrotem w tym wątku, nie za jej stawki, oceńcie sami. Wiecie co robić po więcej (y)

Attachments

Last edited: