Tudnál még egyet dobni uram? Lejárt sajna..Bár nem csak magyar, de elég sok minden van: Ny8F9TmU4p
Kis- és nagybetűkre figyeljetek!![]()
Tudnál még egyet dobni uram? Lejárt sajna..Bár nem csak magyar, de elég sok minden van: Ny8F9TmU4p
Kis- és nagybetűkre figyeljetek!![]()
Adnánk mi, többiek isPM-et nem enged írni az oldal senkinek ahogy nézem
ha esetleg sikerul, elfogadnek egy meghivast! Koszi elore is!Adnánk mi, többiek isPM-et nem enged írni az oldal senkinek ahogy nézem
Akkor kuldj ide beAdnánk mi, többiek isPM-et nem enged írni az oldal senkinek ahogy nézem
Tudnál küldeni újat?meghívólink: ZGY2EvQ
6h időtartamra.
Szia, eddig bent voltam a szerveren, de most valamiért nem találom, ki lettem dobva vagy mi történt?Itt van a sajátom,gyertek ideYou must be registered for see links
meghívó kod:You must be registered for see links
Ahhoz hogy lásd a tartalmat el kell fogadnod a szabályzatot!
Tudnál küldeni nekem is egy meghívót?Itt van a sajátom,gyertek ideYou must be registered for see links
meghívó kod:You must be registered for see links
Ahhoz hogy lásd a tartalmat el kell fogadnod a szabályzatot!
Vagy esetleg aki bent van a szerveren dobhatna egy meghívó linket. Köszönöm előre is uraim!Szia, eddig bent voltam a szerveren, de most valamiért nem találom, ki lettem dobva vagy mi történt?
Én sem tudom mi történt sajnosÉn is ki lettem dobva, vagy törölték a szervert![]()
nekem is volt még pár képem,amit ki akartam rakni,de nekem is eltűnt a szerverTegnap még bent voltam, mára eltűnt. Láttam, hogy kiírták, hogy 400 tagnál priváttá válik és aki inaktív kidobják, de ahogy néztem még 300-an sem voltunk, így nem aggódtam. Pedig posztoltam volna, ha megvan a 400, hogy ne dobjanak ki. Most vagy megszűnt, vagy kidobtak.
Az engem is érdekelnenem lesz új?