חח יא זין מדבר זה שרק מברבר בלי שום תוכןחבר'ה אולי מספיק עם הזונות אונלי?
תעלו קצת אנונימיות
Last edited:
חח יא זין מדבר זה שרק מברבר בלי שום תוכןחבר'ה אולי מספיק עם הזונות אונלי?
תעלו קצת אנונימיות
ישראלית או עוד מתחזה? princ355 סיןCher E @ur@ (יש שגיאה בזמן - זה סהכ דק 1:05 וזה מציג שיש 10 דק' אבל עובד)
princ355 סין
You must be registered for see links
תהנו (;
היו שניים ישנים ממה שאני זוכר.. באמת חבל שאין משהו חדשכלום..חוץ מהסרטון הישן שלה שהיא דוחפת ויברטור לכוס
איזה מילפית היא אלוהיםם
אח שלי אתה תודה רבה מעריך אותך מקסימוםרק כי ביקשת כמו גבר,
תהנה אח
זה כל מה שהצלחתי להשיג
אם יהיה לי עוד אשתף באהבה
You must be registered for see links
עוד פעם אתה ? מה אתה חושב שאתה השריף של השירשורים?חח יא זין מדבר זה שרק מברבר בלי שום תוכן
סתום שרמוטה, אתה מדבר על שיתופים ורק מזין תמוח ימנאייק. שטויות את מטומטם? תראה משהו שעשית פה מועיל חוץ מתגובות? וואלה יופי אל תשתפו את זה תשתפו את זה אומר לנו ורק מבלבל את הביצים עם שאלות ומענות.עוד פעם אתה ? מה אתה חושב שאתה השריף של השירשורים?
סתום סתום ת'פה ותחזור לינוק זין ככה תשמור על שקט ולא יצא לך שטויות מהפה
זה אתה תגיד ליישראלית או עוד מתחזה? princ355 סין
שששש תחזור לינוק ימוצץ זרגיםסתום שרמוטה, אתה מדבר על שיתופים ורק מזין תמוח ימנאייק. שטויות את מטומטם? תראה משהו שעשית פה מועיל חוץ מתגובות? וואלה יופי אל תשתפו את זה תשתפו את זה אומר לנו ורק מבלבל את הביצים עם שאלות ומענות.
רק יודע לקלל תגיב עניינית יא כלום ושום דבר אפס, תמשיך רק עם השאלות קיטבג שלך יא נעל.שששש תחזור לינוק ימוצץ זרגים
אתה אה רוצה לנהל שיח אינטלקטואלי?רק יודע לקלל תגיב עניינית יא כלום ושום דבר אפס, תמשיך רק עם השאלות קיטבג שלך יא נעל.
פלקון לך תזיין יוניקורן, עוד אחד שכל הפוסטים שלו זה רק תגובות יהומונדב הבן זונה חושב שהפורום שייך לאמא שלו הזונה שמזיינים אותה בלי הגנה
פלקון לך תזיין יוניקורן, עוד אחד שכל הפוסטים שלו זה רק תגובות יהומו