זה כל כך ישראלי שיש לי אותו דפוס צמיחת שיער תחת כמו הבחור.זה כל כך ישראלי שהיו לי את המצעים האלה שהייתי בתיכון
זה כל כך ישראלי שיש לי אותו דפוס צמיחת שיער תחת כמו הבחור.זה כל כך ישראלי שהיו לי את המצעים האלה שהייתי בתיכון
who is she?????
לא ישראלית. זה חשבון מזויףYou must be registered for see links
מה היה פה? נמחקYou must be registered for see links
קל יאח זה הגלגל עגל מהשווארמה של שרדרמי מכיר או יכול לזהות?
View attachment 10234632
איך קוראים לארגנטינאית המתוקה הזאת??
כי הוא שאל מי זאת... וכי אני זוכר את השיט הזה עוד מפורום דצ'ו תמיד משעשע אותי לראות שמעלים דברים עתיקים.וזה משנה כי?
זה לא תמונה של סבתא בת 90 אלא של בחורה צעירה, למי אכפת איך היא נראית עכשיו?
על פי ההגיון שלך אם אני מסתכל על תמונה בת שנתיים של מישהי שפתאום מתה אז אני מסתכל למעשה על גופה
Video???
מישהו יכול בבקשה למצוא לי אותה אפילו רק שם באונליYou must be registered for see links
זאת הבחורה אבל יש לה שם שונה באונלי אני חייב לדעת אותו
אל תשכח שפורום דצ'ו לא כולם הכירו והרבה מאוד אנשים רואים את החומרים האלו בפעם הראשונהכי הוא שאל מי זאת... וכי אני זוכר את השיט הזה עוד מפורום דצ'ו תמיד משעשע אותי לראות שמעלים דברים עתיקים.
וברור אחי שאם זה טוב למי אכפת מתי זה צולם.
היה שם בפורום הישן גם שרשור של "ישראליות סוג ד'" או משהו כזה, כאילו כל מיני ערסיות קרייתיות כאלה, והיו שם בנות פגזזז
אחי עזוב פורום דצ'ו נראה לי זה הולך אחורה לדרקון המרק עוד לפני שהיו פורומיםאל תשכח שפורום דצ'ו לא כולם הכירו והרבה מאוד אנשים רואים את החומרים האלו בפעם הראשונה
אם אין לה סרטון אחד שלה מדברת עברית אז עוד פייק מושקע.You must be registered for see links
You must be registered for see links
זאתי יש לה סטורים שהיא מדברת בהם עברית אבל כל מה שהיא כותבת באונלי ומה שהיא מעלה לשם מרגיש מזויף כמו כל הבנות האחרות שמעמידות פנים שהן ישראליות למרות שהם לא לא יודע למה ומרגיש לי גם שהיא מעלה תמונות ישנות