Others Israeli nuds

Suckme2o

Well-known member
Approved
וזה משנה כי?
זה לא תמונה של סבתא בת 90 אלא של בחורה צעירה, למי אכפת איך היא נראית עכשיו?
על פי ההגיון שלך אם אני מסתכל על תמונה בת שנתיים של מישהי שפתאום מתה אז אני מסתכל למעשה על גופה
כי הוא שאל מי זאת... וכי אני זוכר את השיט הזה עוד מפורום דצ'ו 😂 תמיד משעשע אותי לראות שמעלים דברים עתיקים.
וברור אחי שאם זה טוב למי אכפת מתי זה צולם.
היה שם בפורום הישן גם שרשור של "ישראליות סוג ד'" או משהו כזה, כאילו כל מיני ערסיות קרייתיות כאלה, והיו שם בנות פגזזז

FowlFalcon

Well-known member
Approved

זאתי יש לה סטורים שהיא מדברת בהם עברית אבל כל מה שהיא כותבת באונלי ומה שהיא מעלה לשם מרגיש מזויף כמו כל הבנות האחרות שמעמידות פנים שהן ישראליות למרות שהם לא לא יודע למה ומרגיש לי גם שהיא מעלה תמונות ישנות

sharonspriyzer

Well-known member
Approved
כי הוא שאל מי זאת... וכי אני זוכר את השיט הזה עוד מפורום דצ'ו 😂 תמיד משעשע אותי לראות שמעלים דברים עתיקים.
וברור אחי שאם זה טוב למי אכפת מתי זה צולם.
היה שם בפורום הישן גם שרשור של "ישראליות סוג ד'" או משהו כזה, כאילו כל מיני ערסיות קרייתיות כאלה, והיו שם בנות פגזזז
אל תשכח שפורום דצ'ו לא כולם הכירו והרבה מאוד אנשים רואים את החומרים האלו בפעם הראשונה

kloipop

Member
Approved
אל תשכח שפורום דצ'ו לא כולם הכירו והרבה מאוד אנשים רואים את החומרים האלו בפעם הראשונה
אחי עזוב פורום דצ'ו נראה לי זה הולך אחורה לדרקון המרק עוד לפני שהיו פורומים
יש מלא כאלו כאן

(אבל לא הכל, יש מלא דברים שנעלמו מהרשת)

anonimi9

Active member
Approved

זאתי יש לה סטורים שהיא מדברת בהם עברית אבל כל מה שהיא כותבת באונלי ומה שהיא מעלה לשם מרגיש מזויף כמו כל הבנות האחרות שמעמידות פנים שהן ישראליות למרות שהם לא לא יודע למה ומרגיש לי גם שהיא מעלה תמונות ישנות
אם אין לה סרטון אחד שלה מדברת עברית אז עוד פייק מושקע.