Santa Sisojeva ir kādam varbūt kādas bildes? Iepriekš kaut kas teica,ka ir,bet pazuda ar galiem..

Pati nedalās?Maza iespēja, bet varbūt kādam ir arī viņas kailfoto, pati apstiprināja ka ir, varbūt kāds ir dabujis?
Nu baigi liedzās, saka ka pašvērtējums augst pašai pret sevi un visi nevar redzēt viņas augumu, domāju varbūt kāds ir tik ļoti piebraucis viņai ka dabujis tos foto xDPati nedalās?![]()
ja vien viņa savas nudes neglabā mājās ģimenes albumā lai mamma un paps var papriecāties, tad labāk piebraukt viņas telefonam, nevis viņai pašai, hacking could make the trick.Nu baigi liedzās, saka ka pašvērtējums augst pašai pret sevi un visi nevar redzēt viņas augumu, domāju varbūt kāds ir tik ļoti piebraucis viņai ka dabujis tos foto xD
noteikti ka ir telefonā, neesmu tik advancēts hakošanāja vien viņa savas nudes neglabā mājās ģimenes albumā lai mamma un paps var papriecāties, tad labāk piebraukt viņas telefonam, nevis viņai pašai, hacking could make the trick.
gribi padaliities ar metodem?ja vien viņa savas nudes neglabā mājās ģimenes albumā lai mamma un paps var papriecāties, tad labāk piebraukt viņas telefonam, nevis viņai pašai, hacking could make the trick.
Vajag veidu kā ar username atkost snap kontu... idejas? Visi šitie spy app nestrādāVarbut kadam ir zinamas metodes kā atkost snapchata ( only my eyes ) kodu?
paroli tikai un vienīgi jaamin. To man izdevas izdariit. Ar passcode myeyes gan gruutak. Ar katru nepareizu kodu gaidishanas laiks vismaz 24h jau.Vajag veidu kā ar username atkost snap kontu... idejas? Visi šitie spy app nestrādā
pimeyes pat bez aktīva konta ļoti viegli pusminūtes laikā aizveda pie zhukinsh. un jau ilgus gadus precējusies.Kāds detektīvs zin vai ir vēl kas no šīs dāmas? Vai IG konts viņai?
You must be registered for see links
man liekas te daudziem nepietiktu arī ja uz zelta paplātes pienestu visu klāt un paši necik negrib meklēt.pimeyes pat bez aktīva konta ļoti viegli pusminūtes laikā aizveda pie zhukinsh. un jau ilgus gadus precējusies.
man vienigam pimeyes neko neatrod? pat to ko menesi atpakl radijispimeyes pat bez aktīva konta ļoti viegli pusminūtes laikā aizveda pie zhukinsh. un jau ilgus gadus precējusies.
Ja tu runā par to lielo tg grupu,tad tur admjns met ārā vispār bez tolka. Es arī saliku bildes utt,bet izmeta tik un tā.Yet another "great" tg forum! just becouse I haven't uploaded in a few weeks, doesn't mean I'm out of material, just waiting for something new to go on! I've been giving enough reason for you to keep me , yet here we are! How effin great! Job well done! Thanx for nothing! *JellyCake