video nimic??? asa cuminte e?Puteți cumpăra ca vinde și nude acum
You must be registered for see links
Link only:You must be registered for see links
video nimic??? asa cuminte e?Puteți cumpăra ca vinde și nude acum
Link only:You must be registered for see links
video-uri mai are? vad ca se sterg toate cu eaYou must be registered for see links
A facut chat acuma mai bine de 7/8 ani nu se gaseste nimic mai mult de atat, aveam eu cateva nuduri trimise in privat da le-am pierdut prin cloudu vechiYou must be registered for see links
PăcatA facut chat acuma mai bine de 7/8 ani nu se gaseste nimic mai mult de atat, aveam eu cateva nuduri trimise in privat da le-am pierdut prin cloudu vechi
da-ne mai multe detalii cat de ok a fost, preturi, servicii, etc...La asta am fost prin 2018 avea domiciliul pe Brâncuși
e ea 100% desteptule / fa-ti ochelari de vedere + ca si ea recunoaste ca face / scrie-i in privat si vei vedea ca nu neagaNici poveste , sunt 2 tipe diferite
vezi ca tipa din pozele nud asta nu e Ale din Zorilor, ci o tipa din TimisoaraYou must be registered for see links
1 la mana vorbește civilizat nimeni nu este obligat sa ți asculte ție jignirile, 2 la mâna o cunosc pe tipa , știu ca face și only și video dar nu acela este profilul de Instagram .e ea 100% desteptule / fa-ti ochelari de vedere + ca si ea recunoaste ca face / scrie-i in privat si vei vedea ca nu neaga
ce username avea pe chat?You must be registered for see links
a mai slabit de atunci? in clipuri pare mult mai grasa decat pe insta acumaYou must be registered for see links
As fi vorbit necivilizat, daca te injuram, unde am vb eu necivilizat ? Sa-mi arati si mie. Madalina Lauri = kaliste moon / e aceeasi persoana. Daca o cunosti nu inseamna ca-ti va recunoaste ca face, ar fi culmea. Plus ca in zona Turda / Campiia Turzii cam toate fac - deci e ceva firesc sa faca.1 la mana vorbește civilizat nimeni nu este obligat sa ți asculte ție jignirile, 2 la mâna o cunosc pe tipa , știu ca face și only și video dar nu acela este profilul de Instagram .
A intrat sefu mare aici cel mai bun tehnician @vijun07As fi vorbit necivilizat, daca te injuram, unde am vb eu necivilizat ? Sa-mi arati si mie. Madalina Lauri = kaliste moon / e aceeasi persoana. Daca o cunosti nu inseamna ca-ti va recunoaste ca face, ar fi culmea. Plus ca in zona Turda / Campiia Turzii cam toate fac - deci e ceva firesc sa faca.
Asa este , fără el acest topic nu avea content , ar fii bine să-i mulțumițiA intrat sefu mare aici cel mai bun tehnician @vijun07