Latvian Girl$

kraken46

Member
Approved
tak dalbajobs tas gobzems, chalis publicee vecu contentu ar visiem un cilveeki domaa, ka vinsh nereaalaakais exposotaajs :DDDD shitie visi suudi pa internetu gadiem jau rotee un visiem ir briivi pieejami gan sheit, gan citur
Pa lielam visur figurē tikai +/- 4 bildes ar Bokāni,bet redz ir vēl daudzas citas un arī gribētu redzēt tās, vairāk kur lejasdaļu var redzēt... 👍🏼

JohnnyDoeSmith

Member
Approved
tak dalbajobs tas gobzems, chalis publicee vecu contentu ar visiem un cilveeki domaa, ka vinsh nereaalaakais exposotaajs :DDDD shitie visi suudi pa internetu gadiem jau rotee un visiem ir briivi pieejami gan sheit, gan citur
Tas jau atkal izklausās no serijas, man ir, es būt kruts. Ja jau viss tik brīvi piejams, tad bildes/linkus studijā. Citādi tukša iršana un Gobam ir kontents kurš ne sūda nav visiem pieejams.

kraanagalva

Well-known member
Approved
Tas jau atkal izklausās no serijas, man ir, es būt kruts. Ja jau viss tik brīvi piejams, tad bildes/linkus studijā. Citādi tukša iršana un Gobam ir kontents kurš ne sūda nav visiem pieejams.
neesmu redzeejis pilniigi neko, kas nebuutu pieejams shajaa forumaa, peedeejais piemeers bija katy tindermark, kuru vinsh ''nereaali exposoja'' un kuras content ir briivi pieejams sheit linkos, huina tas gobzems ir ))

Raivisa

Member
Approved
Tas, ka dalbajobs , tas jā :D bet šīs Bokānes bildes gan forumā nav bijušas un arī citur neesmu manījis.

Ssibor

Member
Approved
Bokāni!
Bokāni!
Bokāni, par kultūras ministri! 😁

Nu un Jūsuprāt, kas, tur “lejā” būtu ieraugāms savādāks?

Tak fantāzijai un salipušu aizkaru efektam pārliek galvu uz Adriana Chechik rumpja un vadžainu aizlienē no Jasmine Byrne (nūūū ļoti labs tur persiks ir), vot tur normāls komplekts sanāks..

Bet, ja nav iedvesmas tik ilgi jāties, tad galvu uz Asa Akira un arii nebūs slikts ievads salipušo aizkaru virzienā😁😁😁

toomss

Well-known member
Approved
Bokāni!
Bokāni!
Bokāni, par kultūras ministri! 😁

Nu un Jūsuprāt, kas, tur “lejā” būtu ieraugāms savādāks?

Tak fantāzijai un salipušu aizkaru efektam pārliek galvu uz Adriana Chechik rumpja un vadžainu aizlienē no Jasmine Byrne (nūūū ļoti labs tur persiks ir), vot tur normāls komplekts sanāks..

Bet, ja nav iedvesmas tik ilgi jāties, tad galvu uz Asa Akira un arii nebūs slikts ievads salipušo aizkaru virzienā😁😁😁

Kultūras ministrija pašlaik Pro nevis Sindijas pārstāvētajai ZZS.

profilly

Well-known member
Approved
Šis būs tiem, kas galīgi nemāk apieties ar internetu: 😂

P.S. Eksistē tāda lieta kā "Image Search" un citi Search engines ne tikai Google, piemēram: Bing; Yahoo!; Yandex; DuckDuckGo; Baidu u.c.

Tā, piemēram, caur Yandex var atrast daudz vairāk kā caur google

Last edited:

skalletXs90

Active member
Approved
Kādam ir Lindas Lībietis bildes. Vienreiz metu pagājušajā foruma. Tagad pretojas nevēlas sūtīt nevar pielaust 🙃