jully_bas israel nude הרגע שלחה לי

morfinnor

New member
בדרך כלל אני שם לב, פה עבדו חכם, בחרו מישהי שנראית הכי בארשבעית בעולם, גוף שלמה שמישהו ירצה להתחזות אליו בכלל
אני גם מב"ש, נראה לי היא אמיתית כי נתקלתי בה בטינדר כבר קונספירציה לפני כמה שנים....לא כל העולם זה תיאורית ....אוטוטו תחשבו שהירח לא קיים

jsneoebjzjs

New member
אני גם מב"ש, נראה לי היא אמיתית כי נתקלתי בה בטינדר כבר קונספירציה לפני כמה שנים....לא כל העולם זה תיאורית ....אוטוטו תחשבו שהירח לא קיים
מה הקשר קונספירציה זו מישהי מחול עם אונליפנס מה אתה מבלבל במוח

SharamitIsBack

Well-known member
Approved
מה אתה אהבל? תגלול ותראה את הפרופיל האמיתי של השמנה המזעזעת הזאת מדברת שפה זרה במדינה זרה, מה קשור עכשיו ירח י׳חתיכת טמבל?

Qqwe1122

New member
וואלה נפלנו בפח,איך נפלו גיבורים(כולל אני) כשהזין עומד השכל בתחת..יש עוד אחת שאני בטוח במיליון אחוז שהיא פייק,רותם זיו,גננת עלק,ויענו גם אחותה מאי זיו,אז זהירות מעקיצה חברים

RedHEadPutita

New member
אני הג'ינג'ית הכי לוהטת ושובבה בארץ!!😈🌶🔥🌶😈
תצטרפו עכשיו לאונלי פאנס שלי בלינק למטה ותקבלו 60% הנחה למנוי חדש לחודש ראשון והפתעה בצ'אט😽
אגשים לכם את כל החלומות והפנטזיות הכי משוגעות שלכם 💦🍑🍌
שלחו לי הודעה! לא יכולה לחכות לכל הכיף שנעשה ביחד😏🫦😏 🫦💦
Redhead Mami
@incredahoe

Attachments

Svatislav

Member
Approved
יש משהו אחד שלא קלטתם, עזבו שאני סברתי די מלכתחילה שמדובר בפייק(אין דבר כזה יולי/ג'ולי/יוליה/כל וריאציה אפשרית על השם בסמן/באסמן בארץ מלבד בחורה אחת בשם הנ"ל שלא תואמת בשום צורה את הפרטים שניפקה כגון: גיל/עיר מגורים), כל אלו שהגיבו כאן עם "זיינתי אותה" או בכללי הבחור שפתח את השרשור הזה, הם כולם אותו אחד, כולם "ג'ולי בסמן". אתם לא קולטים שזה איזה פסיכי/ת שדפק "פישינג" כדי לבנות לעצמו "שם" כלשהו, להשיג עוד עוקבים כשהמטרה(אני מקווה בשביל האהבל שזו הייתה המטרה שלו ולא הלייקים/עוקבים שיתווספו בלבד, אחרת הוא מפגר הרבה יותר מכפי ששיערתי) היא סביר להניח, למכור סרטונים של השמנמנה הלטינית, סרטונים/תמונות(סביר להניח שאותו אידיוט עשה סאב לאונלי שלה) ואנערף מה.

תסתכלו על זה כעל Dropshipping
אבל אחד מפגר באופן מיוחד, כי לפי מיטב הבנתי,כי הוא לא באמת מכר יותר מדי(אם בכלל) מהשיט של השמנמנה הלטינית

בקיצור, היוזרים שהגיבו ש"זיינו אותה" או בכללי היוזר שפתח את השרשור, כולם אות ואחד, כולם "ג'ולי בסמן", כשהמטרה היא לתת עוד "שכבה" של אמינות. הוא לכאורה מתוחכם, אבל מטומטם במיוחד, כי להרגשתי הוא עשה את זה נטו בשביל לייקים ועוקבים מה שאולי הופך את האידיוט לאידיוטית, כי רק אישה יכולה להיות מפגרת מספיק להתעניין בלייקים ועוקבים("לחוש מחוזרת") גם אם זו לא היא בתמונות

זו הבחורה האמיתית, לאלו מביניכם שהתקשו למצוא:

נ.ב
אם כבר, אפשרלהפוך את השרשור הזה לכזה שיזהירו בו מפני fake users
אז אני אתן כמה שאני יודע עליהן.

"ליבי עזר"=אידיוט שמתחזה לאיזו זונת אונלי אוקראינית

שיר בן ארי=פייק מוחלט, הבחורה בודאות של 100% לא ישראלית

יעל סירקין=זונה בולגריה שאיזה בחור ישראלי מצלם ומשווק כ"ישראלית"

איילין שמש=יעל סירקין, רק בתאילנדית

אוריה סולטן=פייק מוחלט, לא ישראלית, עונדת שרשראות עם צלב

יש עוד איזו זונת אונלי שטוענת שהיא מראשל"צ, אחת עם ציפורניים ארוכות במיוחד, אני פשוט לא זוכר שם אבל יודע בודאות שמדובר בפייק.

יש אולי עוד כמה ששכחתי, מוזמנים לפרסם בעצמכם אם מכירים עוד בני זונות כאלה.
תוסיף גם את רותם זיו ואת איך שלא קוראים ל"אחותה" לרשימה