Dragonlvvv
New member
Iemet terezu paulu vilmani kadam bija
kaads ponts mest privaatus kontus? met bildesYou must be registered for see links
no šī brīnuma nevienam nekā nav???
Kursh tieshi video tev izskataas peec Riigas?Kāds nezina vai šī dzīvo latvijā? Vēl nesen ar viņas bildēm (bez sejas) reklamējās visu laiku gribu.lv un puh.lv, itkā video citās vietās izskatās pēc Rīgas. Diezgan kvalitatīvs saturs izskatās.
Mega links (nav mans)You must be registered for see links
Tu dauni,te drochii tikai uz latvieshu meiteneemNav Latviete, bet kārumniekiem paraustīt desiņas derēs. Šādu bumbuļu dēļ, varētu atdot galvu, lai jauka dročīšana! P.S Meitene ir Molly Kazi
Atslābsti pimpausi, noslauki spermu no lūpām un tad kaut ko rakstiTu dauni,te drochii tikai uz latvieshu meiteneem
jā, nekur pasaulē tā nenotiek, tikai Latvijā. šausmas!Noskatījos jauniešu "šoviņu" būs vai nebūs. Ir labi, ka cilvēki bez kompleksiem, bet pat man tas likās pa traku pisāties kameras priekšā, izblamēties kameras priekšā, ka ūdens par siltu un tā.....
Toč nereklamēju, bet nu ierēkt ir par ko.
ukrainieteKāds nezina vai šī dzīvo latvijā? Vēl nesen ar viņas bildēm (bez sejas) reklamējās visu laiku gribu.lv un puh.lv, itkā video citās vietās izskatās pēc Rīgas. Diezgan kvalitatīvs saturs izskatās.
Mega links (nav mans)You must be registered for see links
super, ir veel?.....
Sperma uz lupaam ir tikai tavai muterei un taa pati tavejaaAtslābsti pimpausi, noslauki spermu no lūpām un tad kaut ko raksti
Lai spermu no lupam noslauka, var pateikt tikai un vienigi cilveks kam pipeles patīk sukat, gailis končenijs. Pisies uz klubu "skapis" un suka visiem pec kārtasTu dauni,te drochii tikai uz latvieshu meiteneem
Es pisu to šovu, vecene kkur no kūts pakaļas izvilkta, džeks arī likās ka ir konkrēts lomiks, kur tādi bļe rodas, džeks vienkārši paņēma to kas dēva, nākošā dienā gan jau bija “fu bļe kas pa kroksi” . Kā reiz viens otram radīti. Priecājos ka esmu dzimis 90’tajos, jo liekās ka 90’to otrā puse un 2000 plus gadi, ir konkrēti deģenerāti.Noskatījos jauniešu "šoviņu" būs vai nebūs. Ir labi, ka cilvēki bez kompleksiem, bet pat man tas likās pa traku pisāties kameras priekšā, izblamēties kameras priekšā, ka ūdens par siltu un tā.....
Toč nereklamēju, bet nu ierēkt ir par ko.