Pretensje że materiał który dobrowolnie wrzucasz do sieci lub wysyłasz komuś PW wcześniej czy później gdzieś wycieknie Hmmm ciekawe podejścieA może by tak zgłosić wszystkich tu za rozpowszechnianie zawartości OF bez mojej zgody hm?
A prawo o nie udostępnianiu wizerunku bez zgody znasz? No to tyle w temacie. Faktycznie bardzo "ciekawe" podejście. Po prostu takie strony jak ta powinny od razu zostawać zamknięte. No ale jest jak jest widać. Cebulaki muszą na kimś żerować za free.Pretensje że materiał który dobrowolnie wrzucasz do sieci lub wysyłasz komuś PW wcześniej czy później gdzieś wycieknie Hmmm ciekawe podejście
Pomijam kwestię że wszystko co tutaj jest zostało dodane/wrzucone przez osoby trzecie więc miej pretensję do swoich "spermiarzy" że to udostępniają wszystkim posiadającym internet Zrób pozew grupowy dla tysięcy osób...
Miej pretensję do swoich "Fanów" że wrzucają to do netaA prawo o nie udostępnianiu wizerunku bez zgody znasz? No to tyle w temacie. Faktycznie bardzo "ciekawe" podejście. Po prostu takie strony jak ta powinny od razu zostawać zamknięte. No ale jest jak jest widać. Cebulaki muszą na kimś żerować za free.
no tak bo rzeczywiście NIE przyjmujesz gratyfikacji finansowej za publikowane zdjęcia xDPo pierwsze nie spełniam żadnego warunku z w/w odstępstw.
Dwa sam pisząc o ZB dalej to rozpowszechniać zamiast pisać w PW - oops jaki jesteś dyskretny w swoim pisaniu - NOT.
Trzy - dziewczynko? Jakaś kultura to jeszcze istnieje w necie? Chyba nie. Każdy cwaniakuje zza ekranu telefonu, szkoda że jak przychodzi co do czego to skleja pizdę - tak jak właśnie pseudo znajomi.
PS. Nie mamy znajomych więc ludzie rozpowszechniający cokolwiek nie są naszymi znajomymi, więc tak ich nie musisz mianować.
PS2. Za porady co so życia to podziękuję randomom z netu.
Pa.
Oszczędź zatem nam marszczenie freda do bazyli i wrzuć tu content pani troskliwaJesteś typowym trolem, ale wcale mnie to nie dziwi. Zero kultury i jakiegokolwiek szacunku. Gdyby nie takie kobiety jak ja, stado napalonych orangutanów marszczyloby freda do swoich bazyli. Nie trzeba nikogo wyzywać aby pokazać mu brak szacunku - co poraz kolejny robisz pisząc dziewczynko. 5 latek w prawie z dr Google widzę posiadasz - wow. Tylko nie doczytałeś, że chodzi o przyjmowanie pieniędzy za _Zrobienie_ zdjęć, czyli sesje a nie jej publikowanie.
Swoim iksde ujawniłeś mleko pod nosem.
Bez pozdrowień.
)Oszczędź zatem nam marszczenie freda do bazyli i wrzuć tu content pani troskliwa
Przyjmujesz gratyfikację za zdjęcia od subskrybentów w postaci kwoty suba...interpretacja prawa leży na równi z umiejętnością czytania ze zrozumieniem pomijam że wysyłasz tym "cebulakom" materiały PW za np:100$ Co do kultóry to kilka lat w Wwa i już kij w dupę wsadzony wielka damessa uważa się lepsząJesteś typowym trolem, ale wcale mnie to nie dziwi. Zero kultury i jakiegokolwiek szacunku. Gdyby nie takie kobiety jak ja, stado napalonych orangutanów marszczyloby freda do swoich bazyli. Nie trzeba nikogo wyzywać aby pokazać mu brak szacunku - co poraz kolejny robisz pisząc dziewczynko. 5 latek w prawie z dr Google widzę posiadasz - wow. Tylko nie doczytałeś, że chodzi o przyjmowanie pieniędzy za _Zrobienie_ zdjęć, czyli sesje a nie jej publikowanie.
Swoim iksde ujawniłeś mleko pod nosem.
Bez pozdrowień.
To jakiś podszywający się pod nią dzban bo gdyby to był ten BAZYL to bez słowa napisałaby do adm o usunięcie materiałów...Oszczędź zatem nam marszczenie freda do bazyli i wrzuć tu content pani troskliwa
Ewa jeśli to rzeczywiście Ty to proszę wrzuć jakiś fajny filmik jak się bredzlujesz lub robisz lodzika ! Please wszyscy tu będą Ci mega wdzięczni
Pvja mam kilka filmów i chętnie się wymienię