OnlyFans evagymgirl

PaseQ

Member
Approved
A może by tak zgłosić wszystkich tu za rozpowszechnianie zawartości OF bez mojej zgody hm?
Pretensje że materiał który dobrowolnie wrzucasz do sieci lub wysyłasz komuś PW wcześniej czy później gdzieś wycieknie Hmmm ciekawe podejście
Pomijam kwestię że wszystko co tutaj jest zostało dodane/wrzucone przez osoby trzecie więc miej pretensję do swoich "spermiarzy" że to udostępniają wszystkim posiadającym internet ;):rolleyes: Zrób pozew grupowy dla tysięcy osób...:unsure:

Last edited:

evagymgirl

New member
Pretensje że materiał który dobrowolnie wrzucasz do sieci lub wysyłasz komuś PW wcześniej czy później gdzieś wycieknie Hmmm ciekawe podejście
Pomijam kwestię że wszystko co tutaj jest zostało dodane/wrzucone przez osoby trzecie więc miej pretensję do swoich "spermiarzy" że to udostępniają wszystkim posiadającym internet ;):rolleyes: Zrób pozew grupowy dla tysięcy osób...:unsure:
A prawo o nie udostępnianiu wizerunku bez zgody znasz? No to tyle w temacie. Faktycznie bardzo "ciekawe" podejście. Po prostu takie strony jak ta powinny od razu zostawać zamknięte. No ale jest jak jest widać. Cebulaki muszą na kimś żerować za free.

PaseQ

Member
Approved
A prawo o nie udostępnianiu wizerunku bez zgody znasz? No to tyle w temacie. Faktycznie bardzo "ciekawe" podejście. Po prostu takie strony jak ta powinny od razu zostawać zamknięte. No ale jest jak jest widać. Cebulaki muszą na kimś żerować za free.
Miej pretensję do swoich "Fanów" że wrzucają to do neta :sneaky:😢
💲uciekają
😂 Pomijając że wyciekł tylko jeden filmik to rzeczywiście leak...bardziej bym przejmował ludźmi którzy rozsyłają twój/wasz zbiornik po znajomych :cautious::sneaky: ale to już nie moja broszka ale zwróć na to uwagę i rozsądniej zawieraj znajomości

Co do prawa dziewczynko to
Ustawodawca wprowadził trzy wyjątki, kiedy zgoda na publikację wizerunku nie jest wymagana Po pierwsze możliwe jest rozpowszechniane wizerunku osoby, która otrzymała zapłatę za pozowanie. Fakt jej otrzymania stanowi bowiem wynagrodzenie za udzielanie zgody na rozpowszechnianie wizerunku.
Druga sytuacja związana jest z osobą, która jest powszechnie znana, a wizerunek powstał podczas pełnienia przez nią funkcji publicznych, w szczególności politycznych, społecznych, czy też zawodowych. Do osób powszechnie znanych można zaliczyć takie osoby, które wprost lub w sposób dorozumiany godzą się na podawanie do publicznej wiadomości wiedzy o swoim życiu, w tym także osoby prowadzące działalność gospodarczą lub społeczną. Są to zatem osoby, które uczestniczą w życiu publicznym ( sygn. I CSK 465/08).

:sneaky: :cautious: 😂 Zresztą ty sama promujesz się na różnych portalach i tam wrzucasz materiały "zachęcające" stuleje i tych twoich jak to znwałaś cebulaków do zakupu suba Wiec Elo

Last edited:

evagymgirl

New member
Po pierwsze nie spełniam żadnego warunku z w/w odstępstw.
Dwa sam pisząc o ZB dalej to rozpowszechniać zamiast pisać w PW - oops jaki jesteś dyskretny w swoim pisaniu - NOT.
Trzy - dziewczynko? Jakaś kultura to jeszcze istnieje w necie? Chyba nie. Każdy cwaniakuje zza ekranu telefonu, szkoda że jak przychodzi co do czego to skleja pizdę - tak jak właśnie pseudo znajomi.
PS. Nie mamy znajomych więc ludzie rozpowszechniający cokolwiek nie są naszymi znajomymi, więc tak ich nie musisz mianować.
PS2. Za porady co so życia to podziękuję randomom z netu.
Pa.

PaseQ

Member
Approved
Po pierwsze nie spełniam żadnego warunku z w/w odstępstw.
Dwa sam pisząc o ZB dalej to rozpowszechniać zamiast pisać w PW - oops jaki jesteś dyskretny w swoim pisaniu - NOT.
Trzy - dziewczynko? Jakaś kultura to jeszcze istnieje w necie? Chyba nie. Każdy cwaniakuje zza ekranu telefonu, szkoda że jak przychodzi co do czego to skleja pizdę - tak jak właśnie pseudo znajomi.
PS. Nie mamy znajomych więc ludzie rozpowszechniający cokolwiek nie są naszymi znajomymi, więc tak ich nie musisz mianować.
PS2. Za porady co so życia to podziękuję randomom z netu.
Pa.
no tak bo rzeczywiście NIE przyjmujesz gratyfikacji finansowej za publikowane zdjęcia xD
Druga sprawa nie cwaniakuje ani nie zgrywam kozaka tylko rzucam faktami a że prawda kuje w oczy to już twój problem "Panienko"
Co do kultury to nie ja używam wulgaryzmów i wyzywam ludzi od cebulaków bo zarobiłam kilka zer na pokazywaniu dupy w necie xD
Wiec Cya dziewczynko

Co do reszty polecam czytanie ze zrozumieniem
We are not stealing photos and videos. All of it has got from other opened websites. If you want to delete your own media, please write to us by email or fill DMCA report form below. Deleting requests should be from the copyright owner in the English language. Don’t forget to attach the documents to the email. We commit to removing media within 2 business days, but usually, it takes no more than 12 hours.

Please, don’t forget to attach the confirmation of the copyright holder’s identity.
Email us for DMCA notices – [email protected]

evagymgirl

New member
Jesteś typowym trolem, ale wcale mnie to nie dziwi. Zero kultury i jakiegokolwiek szacunku. Gdyby nie takie kobiety jak ja, stado napalonych orangutanów marszczyloby freda do swoich bazyli. Nie trzeba nikogo wyzywać aby pokazać mu brak szacunku - co poraz kolejny robisz pisząc dziewczynko. 5 latek w prawie z dr Google widzę posiadasz - wow. Tylko nie doczytałeś, że chodzi o przyjmowanie pieniędzy za _Zrobienie_ zdjęć, czyli sesje a nie jej publikowanie.
Swoim iksde ujawniłeś mleko pod nosem.
Bez pozdrowień.

Theszcz

New member
Jesteś typowym trolem, ale wcale mnie to nie dziwi. Zero kultury i jakiegokolwiek szacunku. Gdyby nie takie kobiety jak ja, stado napalonych orangutanów marszczyloby freda do swoich bazyli. Nie trzeba nikogo wyzywać aby pokazać mu brak szacunku - co poraz kolejny robisz pisząc dziewczynko. 5 latek w prawie z dr Google widzę posiadasz - wow. Tylko nie doczytałeś, że chodzi o przyjmowanie pieniędzy za _Zrobienie_ zdjęć, czyli sesje a nie jej publikowanie.
Bez pozdrowień.
Oszczędź zatem nam marszczenie freda do bazyli i wrzuć tu content pani troskliwa 😂

PaseQ

Member
Approved
Bez pozdrowień.
Przyjmujesz gratyfikację za zdjęcia od subskrybentów w postaci kwoty suba...interpretacja prawa leży na równi z umiejętnością czytania ze zrozumieniem :cautious:pomijam że wysyłasz tym "cebulakom" materiały PW za np:100$ Co do kultóry to kilka lat w Wwa i już kij w dupę wsadzony wielka damessa uważa się lepszą 😂
Ci do bazyli to polecam lustro :) więcej SARM lub kucia dupy to jeszcze trochę i jabłko adama ci wyskoczy 😂

Jeśli masz jakieś "ale" do zamieszczanych materiałów zgłoś do adm o ich usunięcie DMCA w innym wypadku Powodzenia w trollowaniu 😂:ROFLMAO::LOL:

PaseQ

Member
Approved
Oszczędź zatem nam marszczenie freda do bazyli i wrzuć tu content pani troskliwa 😂
To jakiś podszywający się pod nią dzban bo gdyby to był ten BAZYL to bez słowa napisałaby do adm o usunięcie materiałów...