YouTubers Karolin Fişekçi

Gusto

New member
Elim de Karolin Fişekci'nin son külotunu ve sütyenini çıkardığı video vardı buraya atacaktım ama tripod denen andaval bir paylaşımıma iftira attığı için bu video'yu ve bundan sonraki videoları kesinlikle burada paylaşmam artık imkansız şahsa tebriklerinizi iletirsiniz.
Bir tane hiyar yuzunden sinirlenmen gereksiz. Neyse bundan once attiklarin icin cok tesekkurler tekrar.

kurumsalbeyazyaka

Member
Approved
Elim de Karolin Fişekci'nin son külotunu ve sütyenini çıkardığı video vardı buraya atacaktım ama tripod denen andaval bir paylaşımıma iftira attığı için bu video'yu ve bundan sonraki videoları kesinlikle burada paylaşmam artık imkansız şahsa tebriklerinizi iletirsiniz.
kral bir kişi yüzünden hepimizi cezalandırma, haftlardır merakla beklediğimiz videolardı onlar

kaanmrg123

New member
Kral çok kötü haldeyim sen onları boşversene niye bakıyosun onlara

mobysony

New member
Bu kadar insan heyecanla bekliyor videoyu. Boşver sen saçma sapan insanları.

hayydaari

Well-known member
Approved
Pics: 78

Videos: 12

Full
Arkadaşlar küfür istiyorsanız açık açık söyleyin.böyle dolaylı yoldan küfür talep ederek zaman kaybetmeyin.

alphyn101

New member
KRal yapma kral bizi bu seyir-i ahvali muhteşemden ayrı koma kral tripod mripod kim o allah aşkına çok zor durumdayız. Bu kadın bizi kümes bekleyen tilki gibi hazır olda tutuyo lütfen yolla videoları

bibliophile

Member
Approved
Ya ne kadar alıngan adamsınız birader ya. Yok adam iftira atmış da bilmem ne. Tamam hocam eyvallah sağ olasın paylaşımların için. Vakit ayırıyorsun, emek harcıyorsun, büyük iş. Anlıyorum da yani tipin biri bir laf etti diye küsmek nedir? İfşa forumunda mı kalbin kırılacak yani be adam?

lcf1947

New member
Arkadaşlar birinin elinde canlı yayın kazaları yoksa tüm videolar boş. Para verip kırpılmış yayınları izleyenler hüsrana uğruyor. Mesele parayı verip canlı yayında "kazalara" denk gelmek. Tamam çok seksi başka türlü bir kadın ama ben bir kez üye oldum pişmanım. Çünkü tüm videolar kırpılmış.

Youyou1000

Member
Approved
Arkadaşlar birinin elinde canlı yayın kazaları yoksa tüm videolar boş. Para verip kırpılmış yayınları izleyenler hüsrana uğruyor. Mesele parayı verip canlı yayında "kazalara" denk gelmek. Tamam çok seksi başka türlü bir kadın ama ben bir kez üye oldum pişmanım. Çünkü tüm videolar kırpılmış.
karoline üye oldun mu hiç?

lcf1947

New member
şu donu sıyırdığı son videoyu bulmak şart. 2 dakikalık olanı dolaşıyor ama pek bi şeye benzemiyor.
Ben izledim devamında da bir şey yok. Karolin Canlı yayında krem falan sürerken anlık frikik veriyor. Canlı yayın bittiğinde videolardan ö bölümleri sansürleyip paylaşıyor. Hiç boşuna heveslenip paranızı çarçur etmeyin.

shewdali

Member
Approved
Ben izledim devamında da bir şey yok. Karolin Canlı yayında krem falan sürerken anlık frikik veriyor. Canlı yayın bittiğinde videolardan ö bölümleri sansürleyip paylaşıyor. Hiç boşuna heveslenip paranızı çarçur etmeyin.
Belki canli yayını kaydeden biri çıkmıştır. Karolin onlarida kesemez ya 🤓