Greek girls

xonetos

New member
Μιλάω με iro_kas και μου λέει θα ανεβάσει τσόντα με την μάνα της και την θεία της και μου ζητάει 90€ για βιντεάκι τιζερ 1:20με 2:00 το πολύ. Αν πέσει σε κανενός τα χέρια ας στείλει
Εκτος του ότι αυτό το μήνυμα πάει αυτόματα σε όλους τους φίλους της λέγοντας το ίδιο και όποιος ψαρώσει...εσένα μάλλον θελει να σε πιάσει και μαλακα!!Άκου 90 ευρώ!!🤣🤣

Attachments

blackberry_007

New member
Εκτος του ότι αυτό το μήνυμα πάει αυτόματα σε όλους τους φίλους της λέγοντας το ίδιο και όποιος ψαρώσει...εσένα μάλλον θελει να σε πιάσει και μαλακα!!Άκου 90 ευρώ!!🤣🤣
mporeis na mou steileis dm?

sxxxs

Member
Approved
Ψεύτικο σίγουρα δεν είναι.
Όχι μόνο είναι ψεύτικο αλλά είναι και ψεύτικο για χαζούς. Δείξε μου έστω και ένα βιντεάκι που μιλάει στα Ελληνικά

sxxxs

Member
Approved
Η τεχνική είναι ως εξής.

Φτιάχνεις ένα σκασμό ψεύτικα προφίλ που υποστηρίζουν το ένα το άλλο. Τύπου greek beautiful girls, greek sexy girls κλπ και καλά. Παρουσιάζουν μερικές πραγματικές κοπέλες και αρκετές ψεύτικες ανακατεμένα.

Τα Ψεύτικα προφίλ τα φτιάχνουν απο αλλά προφίλ που αντιγράφουν κατά κανόνα από άλλες χώρες.

Όταν είναι λίγο έξυπνοι διαλέγουν τουλάχιστον κάποιες χώρες με πληθυσμούς παρόμοιους με την Ελλάδα.

Τις ελληνοποιουν γράφοντας κάτι στα Ελληνικά από πάνω ή βάζοντας ελληνική μουσική 😂

Βασίζονται στην ηλιθιότητα και στην καύλα του μέσου αγοριού και καλά κάνουν.

Το 70% είναι για να σου πάρουν λεφτά (paysafe) και το άλλο 30% είναι ανώμαλοι.

Διαδώστε και μην είστε μούνοδούλοι 😂

morde10

New member
Όχι μόνο είναι ψεύτικο αλλά είναι και ψεύτικο για χαζούς. Δείξε μου έστω και ένα βιντεάκι που μιλάει στα Ελληνικά
An eixa den tha epsaxna. An gnorizeis oti den einai h idia kai ksereis poia einai, apla pes to kanoniko tis onoma (akoma kai kseni na einai). Otidipote allo grafeis einai peritto.

ronnie2013

Active member
Approved
Αχόρταγη μεχρι να σταματήσει να αναπνεει η Ποθητη μας

Attachments