Μπρο βάλε μεBale k emena file mou
Μπρο βάλε μεBale k emena file mou
Στείλε μουInnacutie kaneis me video??
exoume kai gimna tis pollaΒρηκαμε τιποτα καλο?
Simplirwsteexoume kai gimna tis polla
εχει κατατεθει μυνηση το αργοτερο ως δευτερα!Γεια σας Λεβεντοπαρεα
Απο innacutie
εχει κατατεθει μυνηση το αργοτερο ως δευτερα!Inna cutie
E?alex_bling
mitsakos_45
εχει κατατεθει μυνηση το αργοτερο ως δευτερα!
εχει κατατεθει μυνηση το αργοτερο ως δευτερα!
eimai η ιννα και ως την δευτερα αν δεν κατεβουν ολα εχετε φαει 3 ατομα μυνηση διοτι μου δημιουργειται ψυχολογικο προβλημα με ολη αυτη ητν κατασταση και επισης οικονομικη ζημια οσο αφορα την επειχηρηση μου! θα επρεπε να ντρεπεστε σε ατομο που ειναι τοσο καλο απεναντι σας να πρατεται τετοιους ειδπους συμπεριφορες , αποφασιστε επιτελους ποτε θα γινεται αντρες γιατι οι συμπεριφορες σας δεν σας τιμανε! , εκ πειρας το λεω πως απο προηγουμενες υποθεσεις η αστυνομια με βοηθησε και βρηκαμε τα ατομα οποτε εχετε διορια μεχρι την δευτερα ειδαλως μιλαμε παο κοντα!a
E?
για βαλε ρε φιλε γιατι μας εχει πεθανει η ζεταexoume kai gimna tis polla
mono me xrimata den dino dorean me autinγια βαλε ρε φιλε γιατι μας εχει πεθανει η ζετα
..exoume kai gimna tis polla
elpizo min pidiese toso xalia oso grafis ellinika ahahahahaeimai η ιννα και ως την δευτερα αν δεν κατεβουν ολα εχετε φαει 3 ατομα μυνηση διοτι μου δημιουργειται ψυχολογικο προβλημα με ολη αυτη ητν κατασταση και επισης οικονομικη ζημια οσο αφορα την επειχηρηση μου! θα επρεπε να ντρεπεστε σε ατομο που ειναι τοσο καλο απεναντι σας να πρατεται τετοιους ειδπους συμπεριφορες , αποφασιστε επιτελους ποτε θα γινεται αντρες γιατι οι συμπεριφορες σας δεν σας τιμανε! , εκ πειρας το λεω πως απο προηγουμενες υποθεσεις η αστυνομια με βοηθησε και βρηκαμε τα ατομα οποτε εχετε διορια μεχρι την δευτερα ειδαλως μιλαμε παο κοντα!
Μιλάει ο μπρο που γράφει greeklish 🤦elpizo min pidiese toso xalia oso grafis ellinika ahahahaha
agelikoula mou pare mia pipa na do kati lolΜιλάει ο μπρο που γράφει greeklish 🤦
Τάπα πενταχρονου μπροagelikoula mou pare mia pipa na do kati lol