φίλε τώρα δεν μπορώ να στα γράψω όλα τα ονόματα έχω κατεβάσει ότι υλικό μπόρεσα από τις ομάδες και το έχω ανεβάσει στο DriveApo poies exeis?
φίλε τώρα δεν μπορώ να στα γράψω όλα τα ονόματα έχω κατεβάσει ότι υλικό μπόρεσα από τις ομάδες και το έχω ανεβάσει στο DriveApo poies exeis?
Ena screenshot manφίλε τώρα δεν μπορώ να στα γράψω όλα τα ονόματα έχω κατεβάσει ότι υλικό μπόρεσα από τις ομάδες και το έχω ανεβάσει στο Drive
Έχω άπειρα βίντεο και ονόματα δεν μπορώ να τα βγάλω όλα βρο θα πρέπει να ανεβάσω 300 σκριν.Ena screenshot man
Βαλε και εμέναΠαίδες, έχω ομάδα με υλικό από πολλές διάσημες (Ελληνίδες) αλλά και μη. Όποιος θέλει να μπει, ας το πει
μπορεις να βάλεις και εμέναopios den mpori na mu stili dm na kanei reply edo na tou stilo ego dm gia na to valo sto group
καλησπερα φιλε μπορεις να μου τα στειλεις σε μειλ; εμενα ειναι [email protected]Έχω άπειρα βίντεο και ονόματα δεν μπορώ να τα βγάλω όλα βρο θα πρέπει να ανεβάσω 300 σκριν.
stile kai edoΈχω άπειρα βίντεο και ονόματα δεν μπορώ να τα βγάλω όλα βρο θα πρέπει να ανεβάσω 300 σκριν.
Φιλαράκι έχω google drive με πολλά ονόματα από ομάδες που έκλεισαν , έχω δώσει ένα σκασμό λεφτά για τα πριβέ που είχαν αν σε ενδιαφέρει να αγοράσεις το λινκ θα είσαι ωραίος. Δεν θέλω να δώσω τζάμπα.γιατι πέταξα πολύ χρήμα για όλες αυτές τις ομάδες.... Αν θες στείλε μου εμαιλ στο [email protected]stile kai edo
Έχω στείλε μου εμαιλ [email protected]Κάτι από iro_kass εχουνε ;
ΈστειλαΈχω στείλε μου εμαιλ [email protected]
Παίζει να τα στείλεις σε εμαιλ το εμαιλ κου είναι [email protected]Έχω άπειρα βίντεο και ονόματα δεν μπορώ να τα βγάλω όλα βρο θα πρέπει να ανεβάσω 300 σκριν.
μαλακισμενα 10χρονα μέχρι και εδώ που θελουμε να δούμε μια leak φωτό από μουνι το γαματε , άντε ξυπνάτεΤο έχετε γαμησει το thread εδώ έρχονται ειδοποιήσεις για άσκοπο λόγο για να ζητιανεύετε να πάρετε υλικό που δεν θα σας το δώσει κ ο άλλος , άντε σοβαρευτείτε βλάκες και να ανεβάζεται ποστ μόνο αν έχετε κάτι