Latvian Girl$

bambiino

Member
Approved
taa nav iisti taisniiba, taa ir kaut kaada pad zaborno chmosnjiku foruma huinja, chalis ziimeejaas ar lietaam, ar kuraam ziimeejaas lauku kultuuras namu tusinjos un pats liek recycled content, kursh te bijis jau 50x un blato par neko, puse no jums te ir ar istabas temperatuuras IQ un pashi to iisti nesaprot, taapeec jebalas veert valjaa iisti nav vajadziigs
Tavs username trapits tiesi desmitniekā, točna dickheads Tu esi ahujennijs, aaksts. šŸ˜„šŸ˜„šŸ˜„

toomss

Well-known member
Approved
viena no Ŕī foruma "varonēm" beigusi klusēt un nosÅ«ta sveicienus arÄ« Å”ejienes "drosmÄ«gajiem vÄ«riem", jo gan jau, ka Å”o lasÄ«s ne viens vien, kurÅ” viņai privāti sÅ«tÄ«jis Ä£eniālas lietas. tas, ka ar Å”iem video viņa tiek Å”antažēta, gan Å”eit bija jau izskanējis, tagad, pateicoties citam "Ä£enijam" Gobzemam, atklājusi visu sÄ«kāk.

Attachments

manymenmanymen

Active member
Approved
viena no Ŕī foruma "varonēm" beigusi klusēt un nosÅ«ta sveicienus arÄ« Å”ejienes "drosmÄ«gajiem vÄ«riem", jo gan jau, ka Å”o lasÄ«s ne viens vien, kurÅ” viņai privāti sÅ«tÄ«jis Ä£eniālas lietas. tas, ka ar Å”iem video viņa tiek Å”antažēta, gan Å”eit bija jau izskanējis, tagad, pateicoties citam "Ä£enijam" Gobzemam, atklājusi visu sÄ«kāk.
can u explain like for 5th grader?

toomss

Well-known member
Approved
can u explain like for 5th grader?
ir viņas materiāli Å”eit forumā, bet iepriekÅ” jau bija izskanējis, ka kopumā ex tos materiālus izmanto, lai viņu Å”antažētu. vakar viņai atnācis vaļā un pastāstÄ«jusi visu par to ex - gan tÄ«ru vardarbÄ«bu, gan Å”antāžu ar Å”iem materiāliem. Gan lÄ«dz ar to nedaudz arÄ« par tiem, kuri viņai rakstÄ«jusi par Å”iem materiāliem. Cik tuvu bijusi paÅ”nāvÄ«bai utt, utvjp.

risaks

Member
Approved
Nevis pateicoties sheit esoshajiem genijiem,bet kuces lai pateicaas pashas sev,pisties grib,naudu grib un tad redzies raud,ja reiz pezhuks tiek bildeets un raadiits tad ir jabuut pohuj kas vinju redzes,mate,bralis,masa utt.Nezinu kads tur staaasts ir,bet arii nevajag iisti zinaat lai teikt ka pashas taas maukjeles vien vainiigas ir ka ar vinjam kautkas notiek,vinjas arto kaukshanu vairaak sev uzmaniibas pievers,tapat kaa ar to kreiziju,nebutu te pisusi mozgas,sen butu aizmirsta un neviens tur nedrukaatu vinjas pazinjaam utt

toomss

Well-known member
Approved
Nevis pateicoties sheit esoshajiem genijiem,bet kuces lai pateicaas pashas sev,pisties grib,naudu grib un tad redzies raud,ja reiz pezhuks tiek bildeets un raadiits tad ir jabuut pohuj kas vinju redzes,mate,bralis,masa utt.Nezinu kads tur staaasts ir,bet arii nevajag iisti zinaat lai teikt ka pashas taas maukjeles vien vainiigas ir ka ar vinjam kautkas notiek,vinjas arto kaukshanu vairaak sev uzmaniibas pievers,tapat kaa ar to kreiziju,nebutu te pisusi mozgas,sen butu aizmirsta un neviens tur nedrukaatu vinjas pazinjaam utt
ebal cik Tu esi stulbs :D

tieÅ”i Å”ajā gadÄ«jumā ir ļoti labi redzams, ka neviens no abiem esoÅ”ajiem video nav ar viņas gribu - viens filmēts slepeni, otrajā samierinās ar to. protams, ka tāds materiāls Å”eit ir mazākumā, bet Tavs teksts parāda, kāds esi daunis :D

redzams, ka Tu esi tāds pussmadzenes gadÄ«jums, kurÅ”, ieraugot Å”eit stafu un meitenes datus, momentā viņai raksta un domā, ka tas ir maksimāli asprātÄ«gi.

toomss

Well-known member
Approved
Where can I attend to such job?! Lol
nu, liekas, ka tas čalim ir pilnas slodzes darbs. jo ne tikai jāpublicē posti, bet arÄ« nepārtraukti ar visiem onkām jāsarakstās un jācenÅ”as izlikties, ka Tu esi uzbudināta un ieinteresēta vecene :D nenoliegÅ”u, ka man arÄ« tas ir interesanti lol

toomss

Well-known member
Approved
tapat kaa ar to kreiziju,nebutu te pisusi mozgas,sen butu aizmirsta un neviens tur nedrukaatu vinjas pazinjaam utt
labi, Kreizija izcēlās, bet citādāk - faking kādam jābÅ«t vēžiniekam, lai drukātu paziņām, vecākiem un paÅ”ai meitenei? lai kā man to negribētos, jo vēlos, lai meitenes fočējas un publicējas, pats viņām par to finansiāli palÄ«dzu utt, diemžēl arodskolnieku ir pārāk daudz, tad nu vēlreiz jānopublicē Zandas aicinājums.

Attachments

carloss556

Member
Approved
ebal cik Tu esi stulbs :D

tieÅ”i Å”ajā gadÄ«jumā ir ļoti labi redzams, ka neviens no abiem esoÅ”ajiem video nav ar viņas gribu - viens filmēts slepeni, otrajā samierinās ar to. protams, ka tāds materiāls Å”eit ir mazākumā, bet Tavs teksts parāda, kāds esi daunis :D

redzams, ka Tu esi tāds pussmadzenes gadÄ«jums, kurÅ”, ieraugot Å”eit stafu un meitenes datus, momentā viņai raksta un domā, ka tas ir maksimāli asprātÄ«gi.
Es ne vienai rakstu, ne aizstāvu nevienu, vienkārÅ”i ir iekritis atmiņā kā čiksa kas man ne Ä«paÅ”i simpatizē, tāpēc atceros ka stabili kādi 5 video ar viņu redzēti nu vienā tik izskatÄ«jās ka nelabprāt viņa tur kko dara. Pārējie tādi ka pat paÅ”ai pa kaifu!

randomguylool

Active member
Approved
nu, liekas, ka tas čalim ir pilnas slodzes darbs. jo ne tikai jāpublicē posti, bet arÄ« nepārtraukti ar visiem onkām jāsarakstās un jācenÅ”as izlikties, ka Tu esi uzbudināta un ieinteresēta vecene :D nenoliegÅ”u, ka man arÄ« tas ir interesanti lol
Yea but the fact those girls trusts you with their content.... Idk sounds like super sketchy. Someone should kindly approach to one of those girls on somewhere else and see what she says. It's kinda interesting if she will deny the obvious or be like naaah that's me!

Vecor777

Active member
Approved
Es ne vienai rakstu, ne aizstāvu nevienu, vienkārÅ”i ir iekritis atmiņā kā čiksa kas man ne Ä«paÅ”i simpatizē, tāpēc atceros ka stabili kādi 5 video ar viņu redzēti nu vienā tik izskatÄ«jās ka nelabprāt viņa tur kko dara. Pārējie tādi ka pat paÅ”ai pa kaifu!
Kur ir tie video?

toomss

Well-known member
Approved
nu davai, nekaunies un parādi mums pārējos "stabili 3" video bez diviem, kuru ir leakoti, un kuros viņa izskatās, ka labprāt to dara. es pagaidÄ«Å”u. idiots.

Johnny549

Member
Approved
Normāli lēmumā rakstīts ar ciparu 300, bet ar burtiem 50 metri.