Latvian Girl$

bigdraco69

Member
Approved
Hz to pirmo neatrod, otrā pa 10€ atsūtīja kkādu čerņu un saka, ka vēl pa 10€ var vēl atsūtīt.
Tikai snapā prasīju bildi, tur viņai tattoo, bet šie snapi esot veci

Otrajā piegājienā piedāvā filmēt live utt, bet kā pārskaita naudu, tā mauka pazūd ar galiem
Viņai skaists izskats. Varētu sextape uztaisīt ar šo mazulīti.

Nudostar2LV

Member
Approved
vai no šīs kādam ir kaut kas? agrāk bija citos forumos. Kādeiz ar visiem laida un dāsni sūtīja seksīgas bildītes, pašam arī bija vecajā hd. varbūt kādam vēl saglabājies-padalamies, kungi, lūdzu.

Attachments

Ssibor

Member
Approved
Kas par viņas ir zināms
gan jau tikpat daudz, cik Tev…

Proti, ljoti pieljaujams, ka taapat, kaa vairumam, shii saita, esosho lietotaaju (ar mani tajaa skaitaa), pie, iespeejas, tikt klaat, kkam, no shaada kalibra piedaavaajuma, diez, vai, kkas labaaks par stulbu smaidu, apjukumu, vai, par zekjturu novilkshanu taalaak mees (es) tiktu - slapjsh, gar kaaju teceetu un raibs gar aciim grieztos, buusim reaali, visi mees no galjas esam taisiiti, bet, shis, eksemplaars ir, kaa no, visiem zinaamo, populaaro saitu virsrakstiem panjemts pirmaa vaaka virsraksts..

P.s., rimi atkal driiz buus “tudiš-pīps”, zewa softis - triislaanis par labi cenu buus! Neinteresee?
Man gan!
Čau! 😁😁

p.s. visi varenie piseeji (uz papiira), luudzu savas varenaas fantaazijas un makshkjernieku (piseeju) staastus paturiet pie sevis 😁😁😁

Ssibor

Member
Approved
vai no šīs kādam ir kaut kas? agrāk bija citos forumos. Kādeiz ar visiem laida un dāsni sūtīja seksīgas bildītes, pašam arī bija vecajā hd. varbūt kādam vēl saglabājies-padalamies, kungi, lūdzu.
pa lielam ir tachu “po”, kam, kas, kad un cik ir devis..
taa ir cilveeka dziive, kur uzsvars ir uz “agraak”. Ja reiz, Tevi interesee, aktuaalaa situaacija, taatad, Tev ir vienalga jau, Tevis pasha piemineetie pagaatnes notikumi, pie tam, kaada, kam (Tev) ir starpiiba, kam, cik, kad, ar ko ir dots? Ja nu vieniigi neesi to sarakstaa, paziisti personiigi, vai arii veelies, lai, tas viss notiktu arii ar Tevi..?

ja, Tev buutu sagalabaajies, tad, noteikti sheit neandeleetu peec, taa, kas, Tev ir bijis….

Un! Ja prieksh manis, tad ljoti simpaatiska preteejaa dzimuma paarstaave, un, jaa, viss pareizi, ir pilniigi vienalga, cik, kad, kapeec un, ar, ko….!!!