Others Israeli nuds

KingNight1999

Member
Approved
חבורה של סמרטוטים. עסוקים בלהיעלב מאנשים שאתם לא מכירים ולקלל אותם, במקום לסתום את הפה ולחכות שמישהו יעלה לכאן חומר חדש / להעלות בעצמכם.
כפרה עלייך ההוא מקלל יהודים פה כאילו זה פורום של ניאו נאצים ולא של ישראליות ערומות, אם יש לך דרך לחסום את הילד של הזונה זה יהיה ממש טוב כי כל שבוע זה אותו סיפור עם הבתול הזה

qwerty31413

New member
אתם צודקים, אבל זה סיפור של כל שרשור שיש בו ישראלים מסריחים כמו הבבון התורן הזה.
בבונים כמו הנ״ל גם ככה מציפים את השרשורים ב״חדש? יש עוד? שלחו עוד״ וכד׳ אז הפעם עשיתי מאחד מהם צחוק.
יש פורום אחר אגב שמעלים בו חומרים מטורפים, נטול בבונים כי הם נחסמים 3 שניות אחרי שהם מקפיצים שרשורים בשאלות בבונים טיפוסיות.
תכתבו לי בפרטי ואשלח לכם קישור.
ולגביך, חתיכת נאצי פחדן, מזל שהמציאו את האינטרנט כדי שתהיה לך האופציה לפרוק את כל הנטיות הפסיכופטיות שלך בעילום שם.

qwerty31413

New member
כפרה עלייך ההוא מקלל יהודים פה כאילו זה פורום של ניאו נאצים ולא של ישראליות ערומות, אם יש לך דרך לחסום את הילד של הזונה זה יהיה ממש טוב כי כל שבוע זה אותו סיפור עם הבתול הזה
מי שמתגזען בצורה כזאת דוחה הוא בן אדם מסכן. תהיה בטוח שהוא שונא את עצמו ולא קל לו ביום יום, אחרת הוא לא היה כל כך מלא שנאה

qwermoop

Well-known member
Approved
עוד פעם אין לך מה להגיד אז אתה מחפש טעויות בהקלדה כמו ילד של הומו וזונה? תגיד לאבא שלך להפסיק לאנוס אותך אולי תהיה יותר מקורי ומצחיק ולא ילד עצוב ובתול…סליחה אתה לא בתול אבא שלך חדר אותך כבר 🤭
טעות הקלדה זה כשאתה רושם נגיד ט במקום א כי הן קרובות אחת לשניה במקלדת. מה שיש לך זה שגיאות כתיב כי אתה בור ועם הארץ וצ'חצ'ח שלא טרח ללמוד את שפת האם שלו כי כנראה זרקו אותך מהבית ספר בכיתה ב כי אתה פושע כמו כל המזרחים.

KingNight1999

Member
Approved
מי שמתגזען בצורה כזאת דוחה הוא בן אדם מסכן. תהיה בטוח שהוא שונא את עצמו ולא קל לו ביום יום, אחרת הוא לא היה כל כך מלא שנאה
סתם ילד הומו אחי, כנראה אשכנזי עם זין קטן כמו של אבא שלו, ההוא ממשיך להגיב לי כאילו אני לא שם זין על הפרצוף של אמא שלו, סתם ילד שמנת בתול ובנוסף גם נאצי וואלה מתפדח שבכלל הגבתי לו

elijahbramino

New member
אתם צודקים, אבל זה סיפור של כל שרשור שיש בו ישראלים מסריחים כמו הבבון התורן הזה.
בבונים כמו הנ״ל גם ככה מציפים את השרשורים ב״חדש? יש עוד? שלחו עוד״ וכד׳ אז הפעם עשיתי מאחד מהם צחוק.
יש פורום אחר אגב שמעלים בו חומרים מטורפים, נטול בבונים כי הם נחסמים 3 שניות אחרי שהם מקפיצים שרשורים בשאלות בבונים טיפוסיות.
Dm me the link please?

Noxiy

New member
Link please

Shukishuk

New member
זה לא נותן לשלוח בפרטי, אתה יכול לשלוח לי את הקישור?

SharamitIsBack

Well-known member
Approved
אתם מבזבזים את הזמן שלכם, יקבל את הלינק רק מי שמשתף, לא עלוקות כמו הבבון הנ״ל שרק מבקש.

dhhdhvehidj

Active member
Approved
יאללה סתמו ושתפו זיינתם תמוח במקום לזיין את מה שצריך

Attachments

Drock5782

New member
רק מנהל יכול לשלוח הודעות פרטיות,
יש לך דרך אחרת לשתף אותי בפורום הנ"ל?