Ło matkoPanowie to nie jest screen z filmiku tylko foto które kiedyś wrzuciła na of za chyba 80$ a potem to foto usunęła. Nie wstawiła nigdy filmiku jak obciąga więc nie ma co prosić o linki.
Ło matkoPanowie to nie jest screen z filmiku tylko foto które kiedyś wrzuciła na of za chyba 80$ a potem to foto usunęła. Nie wstawiła nigdy filmiku jak obciąga więc nie ma co prosić o linki.
PokażciePanowie to nie jest screen z filmiku tylko foto które kiedyś wrzuciła na of za chyba 80$ a potem to foto usunęła. Nie wstawiła nigdy filmiku jak obciąga więc nie ma co prosić o linki.
Z innego IP widziałem,teraz nie widzę ;dPokażcie
masz rację to zdjecie było na ogóle, a tego obciągania nigdy nie wrzuciła na ogólny. Konkretna zabawa to tylko na priv. Ja nie polecam, nie warte tej cenny. Kupiłem tylko raz i więcej nie zamierzam.Panowie to nie jest screen z filmiku tylko foto które kiedyś wrzuciła na of za chyba 80$ a potem to foto usunęła. Nie wstawiła nigdy filmiku jak obciąga więc nie ma co prosić o linki.
Rozumiem że filmik posiadasz ale za darmo nie udostępnisz na forum? Zgadzam się, też kilka razy kupiłem i większość to lipa. To foto co wrzuciłeś chyba najlepszy materiał.masz rację to zdjecie było na ogóle, a tego obciągania nigdy nie wrzuciła na ogólny. Konkretna zabawa to tylko na priv. Ja nie polecam, nie warte tej cenny. Kupiłem tylko raz i więcej nie zamierzam.
Pokasowała wszystkich na insta pewnie, żeby czasem ktoś do rodziny i znajomych nie wysyłał.
Jak myślisz za kasę się rucha też? Ciekawe ile by chciałaJa znam gościa co ma z Nią takie perełki. On ma to tylko dla siebie i na pewno tego nie wrzuci, bo za dużo go to kosztowało. Kasy ma w chuj to 10tys to nic. Nie dziwiłbym się jakby Ją jebał, bo też jest z Wawy. Kiedyś na jej insta story widziałem, że jechała takim samym autem jak on ma.
To przez niego się o Niej dowiedziałem i nawet ostatnio jak był u mnie w mieście to mi pokazał co nie co.
Powiem tak jest grubo. Nigdy bym się nie spodziewał tego po Niej.
Też bym się nie spodziewał pamiętam ją jeszcze jako niewinną fit blondyneczkęJa znam gościa co ma z Nią takie perełki. On ma to tylko dla siebie i na pewno tego nie wrzuci, bo za dużo go to kosztowało. Kasy ma w chuj to 10tys to nic. Nie dziwiłbym się jakby Ją jebał, bo też jest z Wawy. Kiedyś na jej insta story widziałem, że jechała takim samym autem jak on ma.
To przez niego się o Niej dowiedziałem i nawet ostatnio jak był u mnie w mieście to mi pokazał co nie co.
Powiem tak jest grubo. Nigdy bym się nie spodziewał tego po Niej.
na pewno jest pasjonatką xd przecież nawet w ostatnim poście na OF pisała ze szuka dużego kucyka do ujeżdżania xdpewności nie mam, ale za często wrzucała na insta story jak jeździ z kimś super brykami. Chodzi do drogich miejsc i szczególnie tam gdzie są nadziani goście np. wyścigi konne. To są domysły, a może jest poprostu pasjonatką wyścigów konnych xD
I jak udało ci się coś załatwić?może ktoś wrzuci. Ja spróbuje coś załatwić. Dobrze by było jakby była większa aktywność tu, a nie tylko siedzenie na sępa.
Kurwa, ale ona sobie ten ryj skrzywdzila. Ale za dupe bym oddal duzoYou must be registered for see links
You must be registered for see links
You must be registered for see links
to samo u mnie - wczesniej spamowala mi, a teraz chcialem sprawdzic czy ma jakies granice, jesli w gre wchodzi hajs xD pewnie swoja droga tez obserwuje takie strony jak ta tutaj, aby wiedziec czy jej materialy sa rozprowadzaneNie wiem czemu ale ona nie odpisuje na OF. Zadałem jej pytanie czy robi jakieś customy i kontakt się urwał…