Latvian Girl$

milords

Well-known member
Approved
Kaads grib pievienoties closed beta testa grupai divaam aplikaacijaam google play? Viena ir motion detection recorder un otra lai paskatiitos ko pirmaa ir ierakstijusi. lai lietotu aplikacijas nav vajadziigi nekaai logini, nekadi vardi uzvardi, vai telefoni. visi ierakstitie video ir 1:1 kvalitaatee skataami uz viewer aplikaacijas. Ja kaads veelas testeet un lietot - uzrakstiet man savu e-pastu, nosutishu linkus uz google play store, atverot linku telefona paarluukaa uzspiezhat uz become tester un spiezhat uz install linka no oficiaalaa google play store. Viss droshi nekaadu podjobku, google play paarbauda visas aplikaacijas pirms liek savaa store. Man ir vajadzigs epasts lai google play skaitiitu testeetaajus - es lieku listee un google saliidzina ar to kas installee, nepiecieshami veel 11 testeetaaji. labaa zinja testeetaajiem - tas kas naakotnee buus par maksu, testa versijaas ir bezmaksas potentiali varesiet lietot visu muuzhu uz taam ieriiceem kur uzinstaleesiet. Lietoshanas scenarijs - panjem vecu android telefonu vai plansheti uzinstalee recording app, palaid, iesledz ekranam dim lai nespid un nobaaz plauktaa. tad uz sava android telefona uzinstalee viewer aplikaciju un skaties visus video ko recorders ir ierakstijis. katra kustiba inicializee 30sek video ierakstu. ej uz darbu un skaties kaa kakjis tusee pa istabu vai noliec pie loga un skaties kas notiek pagalmaa, what ever taa teikt. var abas aplikacijas instalet uz viena telefona - vispirms ieraksti pec tam noskaties ar otru aplikaciju