OnlyFans https://onlyfans.com/radnickaaa

jurajklc

New member
a mislim mogu mislit 😂 odkud znas haha
Znam brate ne brini, s tindera, prvi dan se upoznali, prvi dan se našli, prvi dan me odvela kod nje u stan, stan prljav, odvratan, prvo šta sam napravio kad sam došao kod nje je počeo čistit... Buraz, čistit stan ej... Kolko loše mora bit da nekom kreneš čistit stan😂 u pećnici zagoreni krumpir star 2 mjeseca, stan pun pjeska za mačji wc, prljavo, užasno znači fuj... Nebi vjerovao koliko je cura odvratna, em auto, em stan, prvi dan mi dala pičke, prvi dan me pitala "jel me voliš", prvi dan me pitala hoću li se doselit kod nje da živimo skupa, bacila mačku s mene doslovno prek cijelog dnevnog boravka jer "dajem više pažnje mački nego njoj", lječio se od nje jer ju je jebo tko zna tko (neću bit detaljan šta sam pokupio, al sam morao pit antibiotike i siguran sam da je od nje jer nakon nje nisam umakao miša), na pitanje "koji ti je body count" sam dobio odgovor "20, al ti ćeš mi bit 21." Itd itd... Drolja da ne može bit veća, mičite se od nje na kilometre, samo jedna od only fans fufica koja će jednog dana kad ju nitko neće htjet, plakat i lupat glavom u zid šta se prodavala za 4.99$ na mjesec il kolko već naplaćuje svoje jadno izjebano tijelo.

jurajklc

New member
a brate ja sam taman naletia posli tebe 🙃 msm da mi je cak te spomenila al ista prica bila sam bez macke macke tad nij bilo kod nji sve u svimu to treba prebit
Jesi bar pokupio šta love od OF😂 jebo njoj pas mater ludu i onom njenom rozom citroenu kojeg siluje da mu klipovi žele van izbit kroz haubu.... Misli da zna vozit ženskica🤣

Malinametnik

New member
Jesi bar pokupio šta love od OF😂 jebo njoj pas mater ludu i onom njenom rozom citroenu kojeg siluje da mu klipovi žele van izbit kroz haubu.... Misli da zna vozit ženskica🤣
al bas ne zna vozit 🤣 ma pokupio sam kurac haha bas ono zenskica nema logike bracika bi da ju neko voli ko osobu a ne zbog tjela a brate na njoj ni jedno ni drugo nevalja