Greek girls

thegrdestroyer

Well-known member
Approved
tsoul5

Attachments

thegrdestroyer

Well-known member
Approved
Εγω φιλαρακι δεν εχω καταφερει μεχρι στιγμης να μου στειλουν στο ινστα κατι τετοιο....τι να κανουμε δεν ειμαστε ολοι σαν εσενα!
na kanis sub se kanena of kai na vazis apo ekei tote zitoula papara. ektos an den exis oute 5 euro kai ise roma

John_12345

Member
Approved
na kanis sub se kanena of kai na vazis apo ekei tote zitoula papara. ektos an den exis oute 5 euro kai ise roma
Το ποιος εχει και το ποιος οχι τα 5 ευρω φαινεται...οπως επισης και η ηλικια του καθενος! Αντε κανε καμια επαναληψη γιατι εχεις θρησκευτικα αυριο!

cunelos

Well-known member
Approved
Madw Pitsilidi
Η τύπισσα μου έχει κάνει συνέντευξη, γιατι δουλευε σε γνωστή εταιρεία recruiter, και το ντεκολτε ηταν μεχρι τον αφαλό, συν το τατού ανάμεσα, αντε να συγκεντρωθείς

Attachments

thegrdestroyer

Well-known member
Approved
Η τύπισσα μου έχει κάνει συνέντευξη, γιατι δουλευε σε γνωστή εταιρεία recruiter, και το ντεκολτε ηταν μεχρι τον αφαλό, συν το τατού ανάμεσα, αντε να συγκεντρωθείς
tin koitouses mesa sta matia fadazome etsi?

Illor34

New member
Approved
Σε νιώθω αδελφέ. Την μοναδική φορά στη ζωή μου που πήγα σε τέτοια εταιρία για συνέντευξη μου εμφανίζεται μια τύπισσα με βυζάρες και κωλάρα, άντε να έχω το μυαλό μου στη δουλειά, τελικά βρήκα άλλη δουλειά αλλά έβγαλα γκόμενα την τύπισσα που μου έκανε την συνέντευξη!!! :cool: