שלחו מה שיש לכם פה בבקשה
שתיפול לך ביצה במקלחת אמממןאני מוכן לעשות החלפות על התוכן שלה
שתקבל סרטן בכל הגוף יבן שרמוטהשתיפול לך ביצה במקלחת אמממן
שב בשקט יהומו תשאר בלי תוכן שלה יאפסאיכס
קמצן
יא יונק זרעשתקבל סרטן בכל הגוף יבן שרמוטה
יקח אותך השם יבן של זונה אבא שלך זרק אותך לפח ימגעיל אחד תתמודד עם זה שאני לא שולח לך סרטונים שלה יאפסיא יונק זרע
שהסרטן שתקבל יקבל סרטן
יבן שרמוטה אספו אותך מהכלוב של הקופים בספארי יא ילד בטעותיקח אותך השם יבן של זונה אבא שלך זרק אותך לפח ימגעיל אחד תתמודד עם זה שאני לא שולח לך סרטונים שלה יאפס
נשבע איזה מסכן אתה אני מתתתיבן שרמוטה אספו אותך מהכלוב של הקופים בספארי יא ילד בטעות
אגב תמסור לאמא שלך דש ושאני מתגעגע לגרון שלה
איך אמא פוקי? הצליחה לקום לבישולים של שבת אחרי ששברתי לה את הצורה אתמול בלילה?נשבע איזה מסכן אתה אני מתתת![]()
אני 100% אשכנזי והשני בכלל תוצרת הכלוב של הספאריערסים מזרחים מטומטמים
אין לך אמא ימסכן אחדאיך אמא פוקי? הצליחה לקום לבישולים של שבת אחרי ששברתי לה את הצורה אתמול בלילה?
אשכנזי מסריח יבן שרמוטה יקח אותך ה׳ יבן של אלף זונות אמן משאית תוריד אותך ברוורס יחולה סרסאני 100% אשכנזי והשני בכלל תוצרת הכלוב של הספארי
יבן שרמוטה חולה כלבת תדבר יפה לאבא שלךכולה לא רציתי לתת לשלוח לו סרטונים של אוראל אכל סיבוב האשכנזי הזה טפי ימסריח
דייי דיייי תשתוק כבר ימסכן הקללות שלך כבר ישנות מידי תתבגר ימסכן באמא אתה קטיןיבן שרמוטה חולה כלבת תדבר יפה לאבא שלך
ואמא שלך החולת זין הזו אתמול שלחתי אותה לעבוד קצת בדרום תל אביב על הכביש שיהיה לך אוכל לשבת ימתחנגל מזדיין