איזה נוסטלגיה, אני זוכר את הסרטונים הישנים מאוד שלה, מצחיק איך שהיא סיימה את דרכה, מעניין למה עשתה את זה, הפסיקה להרוויח כסף באונלי? או התחילה לאבד את זהYou must be registered for see links
איזה נוסטלגיה, אני זוכר את הסרטונים הישנים מאוד שלה, מצחיק איך שהיא סיימה את דרכה, מעניין למה עשתה את זה, הפסיקה להרוויח כסף באונלי? או התחילה לאבד את זהYou must be registered for see links
מי זאת עם האבטיחים?
אמין מאוד אבל לא זולYou must be registered for see links
מישהו מכיר את האתר ויודע אם זה סבבה לעשות לו מנוי ?
אתה אומר מניסיון ? רשום שיש מנוי לשנה ב15 דולר זה לא כזה יקראמין מאוד אבל לא זול
שים ויזה נטען כפרה עלייךאתה אומר מניסיון ? רשום שיש מנוי לשנה ב15 דולר זה לא כזה יקר
אני יותר מפחד מגניבת הפרטים של האשראי
הם סתם מתחבקים במקלחתוהיא? אגב, יש לה כמה עם מייקל. כך שזה לא נכון.
You must be registered for see links
צודק לפחות דינה מאוננת ודוחפת דברים לכוס.הם סתם מתחבקים במקלחת
רוצים לראות אותה מוצצת או בדוגי לא שטויות של ערוץ אגו
(לא בא אליך בטענה על הלינק , מתכוון לזה שאין סרטון שלה עושה משהו מיני(
כי דינה הזאת נראית כמו בובת מין משושי זוהר שניפחו יותר מידי ומרי טופ כוסיות בארץ...צודק לפחות דינה מאוננת ודוחפת דברים לכוס.
מרי סתם מזיינת בשכל ולפעמים היא מראה את עצמה עירומה.
כמה שבורים יש בפורום הזה באמאתתמיינו שאתם שומעים את השיר פתיחה של סאמי הכבאי עם המילים האלה
השעון צילצל גלין גלאן
דינה הזונה מוכנה
לא
היא יוצאת לעבודה
בלי בגדים ובלי בושה
תמיד נותנת שירות... הזונה
היא מוצצת במהירות... הזונה
דינה כאן לעזור
בפה אתה יכול לה לגמור
ברחובות הסואנים
כולם גומרים לה בפנים
וכל מי שחרמן נורא
לדינה הזונה מיד הוא יקרא
תמיד נותנת שירות... הזונה
היא מוצצת במהירות... הזונה
דינה כאן לעזור
אז תגמור!
אללה איסטר איזה פצצה!. איזה טוסיק אכזר.
אני כאילו רוצה להגיד שזה מזויף אבל מצד שני החשבון הזה רץ ארגז של זמן ויש שם תמונות שאני חושב שהיא לא העלתה לאינסטגרם, שורט של החייםYou must be registered for see links
זה חשבון שמתחזה למאי ערב מהאח הגדול או שזה אמיתי , כבר אי אפשר לדעת
טוב אני בטוח שזו היא, החשבון הזה נפתח ב2024 והיא העלתה שם תמונות שלה מההתחלה עוד לפני האח הגדול, וגם שיט שלא מעלים לאיסנגטרםYou must be registered for see links
זה חשבון שמתחזה למאי ערב מהאח הגדול או שזה אמיתי , כבר אי אפשר לדעת