uita-te si la asta ce am postat-o acumPai ce nu fac eu pt tn)
Din astea trebuie gasite, nu din alea buzate, siliconate, trase la xerox.
uita-te si la asta ce am postat-o acumPai ce nu fac eu pt tn)
Aș căuta cu drag dacă aș avea pimeyes ul activZi la @Teletech sa caute
Astea sunt moldovence , vechi pe piața ,din domeniul videochat-uluiTot zona cj cred ca turda
@vijun07 e plecat la femei numa reactii da doar)
si prietena aia, Suciu Andra, e suspecta. probabil ambele fac ori OF / videochat ori au "sponsori"Ce ziceti de ea?
You must be registered for see links
Caută atenție ca altele care s pe piață 99,99% fac asta au nevoie de validare ca ele sunt cele mai frumoase etc , atâta timp cat există prosti să le pupe-n cur , asta-i rezultatulYou must be registered for see links
Ceva cu asta? E suspectă tare, mai caută și atenție la greu. Cred că e cunoscută prin Cluj
Nume?You must be registered for see links
Are of și fansly dar foarte ciudat după ce am încărcat imaginile la ea din of au dispărut din tel toate pozele ce le aveam salvate.You must be registered for see links
Am avut un topic cu tipa asta, am postat câteva imagini ce am reușit să le iau de pe only.
A dispărut topicul și nu știu de ce.
wtf.. cum sa dispara de la tine din telefon?Are of și fansly dar foarte ciudat după ce am încărcat imaginile la ea din of au dispărut din tel toate pozele ce le aveam salvate.
Nimic în afara de ce am postat.wtf.. cum sa dispara de la tine din telefon?
si nu mai ai nimic cu ea?
Nimic în afara de ce am postat.
Am găsit că făcea cam cu ceva nickname Lunnapure sau mabelmoon.
e plin pe camwhores, da toate is privatNu merg , se blochează , nu cred că poți descărca fara sa ai cont. Nu am putut sa fac cont , da ceva eroare.
Am mai găsit aiciYou must be registered for see links
Dar nu îmi dau ăștia acces sa le dau download.
Daca încerci să faci cont premium te direcționează către cu totul alta platforma unde îți crează alt cont si alta parola...e plin pe camwhores, da toate is privat![]()
nu cred ca exista femeie mai prajita decat asta....Cu asta aveti cv?
Mozilla / Click dreapta / Inspect / Network / astepti sa se incarce / size : cel mai mare / open in new tab / download : save asYou must be registered for see links
Astea daca merg la cineva, sa le descarce. mie nu mi se incarca
.Nu merg , se blochează , nu cred că poți descărca fara sa ai cont. Nu am putut sa fac cont , da ceva eroare.
Am mai găsit aiciYou must be registered for see links
Dar nu îmi dau ăștia acces sa le dau download.
Mulțumim prietene!You must be registered for see links