Μίλησε ο πουτανασγιοςparasito noumero 345345
Μίλησε ο πουτανασγιοςparasito noumero 345345
Προτιμώ να τα χαλάω για την μάνα σουedo o kalos zitoulass ahahah malon i tsoulomanaa tou rafsb den exei lefta na tou dosi na parei kanena video ahahaha
sou dini lefta i tsoulomaana souu? ahahaha posa su dini 5 euro? 10?Προτιμώ να τα χαλάω για την μάνα σου
Δεν ζητάω από την μάνα μ αγορι μου δεν είμαι 15χρονο σαν εσεναsou dini lefta i tsoulomaana souu? ahahaha posa su dini 5 euro? 10?
ela parasito min ntrepese legeee posa sou dini i tsoulomaana sou? 5 euro? 10? ahahahaΔεν ζητάω από την μάνα μ αγορι μου δεν είμαι 15χρονο σαν εσενα
Η μάνα σ μου δίνει άντε θα σ πω την αλήθεια τι να κανω δεν μπορώ να της γελάσω χατήρι τετοια πουτανα που ειναιela parasito min ntrepese legeee posa sou dini i tsoulomaana sou? 5 euro? 10? ahahaha
pes parasito min ntrepese lemeee posa sou dini i tsoulomaana sou? sou dini ligotero apo 10 euro? lolΗ μάνα σ μου δίνει άντε θα σ πω την αλήθεια τι να κανω δεν μπορώ να της γελάσω χατήρι τετοια πουτανα που ειναι
λοιπον μαζευομαστε σιγα σιγα,στειλτε μου dm οσοι εχετε ενα 10αρικο για πεταμα να το παρουμε να τελειωνουμε!αντε να μαζευτουμε καμια 10αρια ατομα απο 10κατι ευρω να βαλουμε να το παρουμε! αντε να σας δω
στειλτε μηνυμα οποις ειναι μεσαελα μαγκες καλησπερα χρονια πολλα θα μαζεθτουμε καμια 10αρια να αγορασουμε το βιντεο της angie να το βαλουμε εδω? ειμαστε ηδη 3 θελουμε αλλους 7 να βαλουμε απο ενα 10ρικο παραπανω δεν αξθιζει
για να ξεκαθαρισω, τζαμπα θα το δουν οι περισσοτεροι. αυτο που με ενοχλει δεν ειναι οτι ηθελαν να το δουν τζαμπα, αλλα οτι νομιζαν οτι το πληρωσαμε για την παρτυ μας, θα το κραταγαμε πριβε, αλλα για καποιο λογο ο πχ. kostakis123 νομιζει οτι θα το στειλουμε αποκλειστικα σε αυτον!!!ειμαστε 5, θελουμε αλλους 5 να αγορασουμε την παρτουζα της angie. Επισης τι να πω για οσους στελνουν μηνυμα και ρωτανε αμα το αγορασαμε για να τους το στειλουμε τζαμπα. Θρασος ή ηλιθιοτητα? Τα μαζευουμε για να το δουμε ολοι, κ αυτοι που δεν εχουν 10 ευρω να δωσουν. Ελεος με την πονηρια σας μερες που ειναι