san tin diki sou tin arxitsouliitsaa kamiaaa mori petroulaaaΈχει προλάβει και το έχει βάλει η δικιά σου ή μάνα που γαμιέται δεξιά και αριστερά για 2€
san tin diki sou tin arxitsouliitsaa kamiaaa mori petroulaaaΈχει προλάβει και το έχει βάλει η δικιά σου ή μάνα που γαμιέται δεξιά και αριστερά για 2€
απάντηση, υπάρχουν κ οι μαλακές που πάνε κ ενοχλούν τις κοπέλες κ δεν περιορίζονται στο μάτι, ακόμα κ αν δεν είναι όλοι έτσι μαζί με τα ξερά καίγονται κ τα χλωρά.Ερώτηση: τι νόημα έχει να ανεβάζετε βιντεάκια ή οποιαδήποτε όταν δεν γνωρίζουμε σε ποιαν αναφέρονται; ή είστε κάποιο παρεάκι που είναι γνωστές σας κι εμείς είμαστε οι ηλίθιοι αν ρωτάμε ποιες είναι;
opium an thes na exis apopsi palio papara vaze iliko esi kai malista onomastikaΕρώτηση: τι νόημα έχει να ανεβάζετε βιντεάκια ή οποιαδήποτε όταν δεν γνωρίζουμε σε ποιαν αναφέρονται; ή είστε κάποιο παρεάκι που είναι γνωστές σας κι εμείς είμαστε οι ηλίθιοι αν ρωτάμε ποιες είναι;
Την έχω δει και εγώ εδώ και αρκετό καιρό και είναι παράξενο πως δεν έχει δώσει κάνα λινκ ακόμα στο λαο ή πως δεν υπάρχει κάτιYou must be registered for see links
Έχουμε τίποτα από αυτήν;
Ths edwsa 70€ kai mou edwse 2 pics xeiroteres apo autes pou exei sto InstaYou must be registered for see linksmin tin patisete mages makria scammer
Άντρες είναι και διαχειρίζονται το προφίλ της κοπέλας με συμφωνητικό,εννοείται πως η κοπέλα είναι ξένη και ο διαχειριστής παίρνει ποσοστά από τα χρήματα που θα βγάλει στην ελλαδαThs edwsa 70€ kai mou edwse 2 pics xeiroteres apo autes pou exei sto Insta
otan den tha exei tosa parasita edo mesa tha anevaso iliko. genika an den ise se omadiki opos ime ego kai mathenume gia tis scammers kalo ine na rotas prin kanis kapio sub giati na mathenis an axizeiThs edwsa 70€ kai mou edwse 2 pics xeiroteres apo autes pou exei sto Insta
View attachment 5514928
View attachment 5514930
Συνάντηση με angie πως μπορεί να γίνει ;;;
Αν δε φορτώνει, κατεβάστε το από εδώ:
You must be registered for see links
Από iordaneli_pap μήπως έχεις τίποτα;Την έχω δει και εγώ εδώ και αρκετό καιρό και είναι παράξενο πως δεν έχει δώσει κάνα λινκ ακόμα στο λαο ή πως δεν υπάρχει κάτι
argises na zitiseis iliko parasitooo hahahahahaΑπό iordaneli_pap μήπως έχεις τίποτα;
Συνάντηση με την angie πώς γίνεται ;;;;View attachment 5514928
View attachment 5514930
Αν δε φορτώνει, κατεβάστε το από εδώ:
You must be registered for see links