החשבון הזה נמחקהפרופיל האמיתי של הבחורה
לא עברו 24 שעות וכבר האינסטגרם והפייסבוק הזה לא קיימים/ננעלו.You must be registered for see links
הנה הפייסבוק שלה
חפשו בחברים שלה ישראלים, אני מחפש גם
אני רוצה למצאו כל אחד שקשור ל"עומר @ימן טוב" הזה
נורא פשוט, מי שמתפעל את העמודים האלה נמצא פה בפורום... תעבור על ההודעות פה ותשים לב למישהו אחד שתמיד רב עם כולם ואומר שהן אמיתיות, תמצא את התשובה מהרלא עברו 24 שעות וכבר האינסטגרם והפייסבוק הזה לא קיימים/ננעלו.
מישהו פה עד כדי כך סתום ושולח להן הודעות שעלו עליהן? שימשיכו לעשות שטויות ויחשפו את עצמן עוד יותר
היא בכלל ארגנטינאיתYou must be registered for see links.
עוד אחת
להההה באמת?היא בכלל ארגנטינאית
תראה איך עוד כמה ימים יהיה לה...
זכור מילה שלי
יש יותר תמונות של בחורות שאפשר לגנוב מכוכבים בשמיים, בעזרת בוט אתה יכול לפתוח מיליון פרופילים כל שבוע, לא יעזור אנשים לא חפסיקו ליפול בזה ואלוהים משלם למי שמנצל את זהבואו נדפוק דיווחים מאסיבים על העמוד שיסגרו לה אותו
realfake ?
You must be registered for see links
היא לא פייק ראיתי אותה בלייב מדברת עבריתYou must be registered for see links
גם פייק
באינסטגרם התמונות שלה צולמו בארץ בספק אם פייקYou must be registered for see links
גם פייק
לא פייק. אינסטגרם נפתח לפני כמה שנים, יש תמונות נורמליות וגם עם ילדיםYou must be registered for see links
גם פייק
כל העוקבים שלה באינסטגרם הם בוטים ומשתמשים מזויפים, היא מעלה רק תמונות ישנות ולא תמונות מעכשיו באונלי שלה, כל הזמן חוזרת על אותו המשפט בלייבים שלה, זה מסתדר יופי עם הבן אדם שחיפש מורה לעברית לדוברי צרפתית, ועם כל המשתמשים האחרים שהוא ניהל באונלילא פייק. אינסטגרם נפתח לפני כמה שנים, יש תמונות נורמליות וגם עם ילדים
תגובות של אנשים אמיתיים בפוסטים
איפה האונלי שלה מפורסם? ומתי הוא נפתח? בביו לא מופיע. בטח מעלה רק הלבשה תחתונה