Katriina. Ir viņas TG, bet pa velti nedodu neko! ;d biijusii skolas laika pazinja.You must be registered for see links
Kāds šo pazīst ?
Katriina. Ir viņas TG, bet pa velti nedodu neko! ;d biijusii skolas laika pazinja.You must be registered for see links
Kāds šo pazīst ?
pat aiz vaiga nedod?Katriina. Ir viņas TG, bet pa velti nedodu neko! ;d biijusii skolas laika pazinja.
Kartejais dalbans kurs nemak samierinaties ar ignoru. Tevi jau grupaa ignoree, Tu vel te prasi ganjau ari esi viens no tiem kurš pectam raksta privati un pis galvuKads zin so, vai ir kads kontents.
Vnk bija kads licis lv Babes gruppa
nu tad ieliec ja tev reiz ir. huj tev kautkas ir, plika dirsa un sažuvis penis tikai varbut.Kads ignors?) man pie 100 bildem vinas, es vnk rakstu, ja kadam vel ir kontents kads, kura man nav, un neesmu braindeads, lai rakstit istam autoram santazet, pardot bildes utt))
Tapec sedi un droci, atradies herotads pats наяриватель ka visi seit esosieKartejais dalbans kurs nemak samierinaties ar ignoru. Tevi jau grupaa ignoree, Tu vel te prasi ganjau ari esi viens no tiem kurš pectam raksta privati un pis galvu
pidars Tu esi un nekas vairāk
Vajadzeja tavai muterei daudzums gadus atpakal pizdu aizsutlai tadu pajolu ka tu nedzemdetunu tad ieliec ja tev reiz ir. huj tev kautkas ir, plika dirsa un sažuvis penis tikai varbut.
Man nav jadrochi, es te ienāku lai uzdirstu tadiem mudakiem kā Tu un iesmietu par tevi klaunTapec sedi un droci, atradies herotads pats наяриватель ka visi seit esosie
Kartejais memmesdelins kurš neko citu nemak uzdirst kaa tikai par vecākiem ehh tu vecais jaaklis. Turpini bombardet visus un prasit kontentu, lai izdodasVajadzeja tavai muterei daudzums gadus atpakal pizdu aizsutlai tadu pajolu ka tu nedzemdetu
deveejs bljin... niks + google + search un pilna pakalja ar kontentuKatriina. Ir viņas TG, bet pa velti nedodu neko! ;d biijusii skolas laika pazinja.
nē, nē Markuss es neesmu!
Kas viņa ir es arī varu piedāvā maiņuKāds zin šo pupaino liepājnieci? varām sarunāt maiņu privati