strikergrc
New member
στείλε και απο εδώ πλς!Elsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
στείλε και απο εδώ πλς!Elsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
Kai edo an mporisElsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
Καλα, εμεις εδω ανταλλαζουμε γυμνες φωτογραφίες χωρίς την συγκατάθεση τους, και αυτή αντι να ερθει να μας βρισει προσπαθεί να πάρει κανεναν follower, και εσυ την βρίζεις; Και λιγα ζητάει! Follow ολοι την effieppm, μακάρι να ηταν ολες ετσι! respectΜωρη πατσαβούρα τι άλλο θα σκεφτείς για να μαζέψεις followers ; Να ξέρεις έχω κάνει τα πάντα σκρινσοτ από αυτά που λες στα μηνύματα στο Twitter εδώ και καιρό που δείχνουν ότι εισαι εσυ η ίδια και απλά θα ξεφτιλιστείς σούργελο.
Και εσείς ζώα μην πέφτετε στην παγίδα, η τυπισσα είναι ακραία ηλίθια.
Κάνα βίντεο η φώτο υπάρχει..Ευχαριστώ
Κάνα βίντεο η φώτο υπάρχει..;;;;;;
ΔωσεεεεεΟποιος θελει invite για τον ******* server που σηκωσα ύστερα απο πολύ κόπο, υδρωτα και αιμα για τηνYou must be registered for see linksας κανει reply εδω (αφού την κανει follow) για να του στειλω invite.
Γιατί δεν παίζει το βίντεο ;Αυτά έχω μπρο
Αδερφέ στειλεElsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
Εισαι ωραιος φιλεYou must be registered for see links
SteileΑδερφέ στειλε
Στείλε αδερφεElsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
στειλε φιλοςςςςςΟποιος θελει invite για τον ******* server που σηκωσα ύστερα απο πολύ κόπο, υδρωτα και αιμα για τηνYou must be registered for see linksας κανει reply εδω (αφού την κανει follow) για να του στειλω invite.
Steile mpro an mporeis please!!!Elsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!