exo egoΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΖΕΤΑΚΙ ΝΑ Μ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΛΙΖ
exo egoΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΖΕΤΑΚΙ ΝΑ Μ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΛΙΖ
αδερφε που το ανεβασε ? δε τη βρισκω στο ινστα μπορςις να το στειλεις ?Μάγκες η nikoletaaaa ανέβασε τώρα στορι ότι κάνει συναντήσεις επι πληρωμή
Και οποίος θέλει να της στείλει μήνυμα
!!Vale kai edw
αδερφε που το ανεβασε ? δε τη βρισκω στο ινστα μπορςις να το στειλεις ?
Φίλε! ΒάλεΚαλησπέρα φίλε μου, μπορείς να με βάλεις? Ευχαριστώ!
Στείλε και σε μένα αν θεςopios den mpori na mu stili dm na kanei reply edo na tou stilo ego dm gia na to valo sto group
ΣτειλεΠαίδες, έχω ομάδα με υλικό από πολλές διάσημες (Ελληνίδες) αλλά και μη. Όποιος θέλει να μπει, ας το πει
Στείλε ΑδερφέΣτείλε Κ εμένα αδερφε
ΣτείλεΠαίδες, έχω ομάδα με υλικό από πολλές διάσημες (Ελληνίδες) αλλά και μη. Όποιος θέλει να μπει, ας το πει
βαλε κ μεναΠαίδες, έχω ομάδα με υλικό από πολλές διάσημες (Ελληνίδες) αλλά και μη. Όποιος θέλει να μπει, ας το πει
Και εδώ αδερφέΠαίδες, έχω ομάδα με υλικό από πολλές διάσημες (Ελληνίδες) αλλά και μη. Όποιος θέλει να μπει, ας το πει
aderfe an mporeis na me valeissopios den mpori na mu stili dm na kanei reply edo na tou stilo ego dm gia na to valo sto group
man m mporeis na valeis kai mena????steile
bale k emena re agorinaopios den mpori na mu stili dm na kanei reply edo na tou stilo ego dm gia na to valo sto group
Se parakalo kane ena kopo kai vale me kai mena file. Eyxaristo poly!opios den mpori na mu stili dm na kanei reply edo na tou stilo ego dm gia na to valo sto group