OnlyFans your.arianaa

denissmenace

Well-known member
Approved
Καλημέρα μύστες!

Έχει κανένας υλικό από αυτή?
Το onlyfans της δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, οπότε θέλει VPN.

Μπορείτε να τη βρείτε κι εδώ:
linktr . ee/your.ariana

denissmenace

Well-known member
Approved
Παιδιά μόνο αυτές έχει... Και για την τελευταία που υποτίθεται θα μου έδειχνε το υγρό της μουνακι με χρέωσε 17 ευρώ και για βίντεο που γαμιεται με δονητή ζητάει 130 ευρώ... Δν τα δίνω για κάνε να λόγο...
Θεός ρε φίλε...

Βέβαια απογοήτευση. Περίμενα κάτι καλύτερο. Κλασσικά τα καλά τα δείχνει άμα τα σκάσεις...

denissmenace

Well-known member
Approved
όχι μουνι δν είδαμε μόνο τον πάτο έδειξε.... Απλά δν περίμενα ότι θα εχει.τοσο διαφορά στην τιμή ή φώτο από το βίντεο.... 170 για ένα 5 λεπτό βίντεο και ουτε... Με 130 κάνει λέει ραντεβού αλλά όταν της την είπα ότι πας καλά; με 130 γαμας και για βίντεο θες 170 μου το αλαξε και μου λέει πως από κοντά δν κάνει τπτ.
Kala oti nanai...

SchofieldM

Member
Approved
Πολύ σωστό μουνακι και τώρα που έφτιαξε και γυμνασε το κωλαρακι της μπορώ να πω πλήρωνα και να την γαμησω. Μακάρι να ανεβάσει και αλλά καλύτερα στο OF

zedXn

Member
Approved
Άλλη μια περίπτωση Ελλεηνίδας που χρεώνει ένα σκασμό λεφτά για να δείξει λίγο γυμνό

Και σε αυτό καλά πάμε.

SchofieldM

Member
Approved
Σπετσιοτισα καυλομουνα που την είχα πετύχει πριν καμιά 10 χρόνια στο Snapchat και μου έλεγε ότι είναι φοιτήτρια Αθήνα και κάνει παρτουζες πιπα κωλο μουνι λαό δν χορταίνει πουτσα και πως ο πάτος της ήταν πιο στενός από το μουνι της...
Από παλιά πουτανακι δηλαδή , θυμάμαι κυκλοφορούσαν και κάτι γυμνά της πριν το Of. Τώρα τελευταία με έχει καυλωσει με αυτό τπ σώμα αλλά σάπια πράγματα στο OF, εκτός αν δει χρήμα και γλυκαθεί αδερφέ

Xekol999

New member
Από παλιά πουτανακι δηλαδή , θυμάμαι κυκλοφορούσαν και κάτι γυμνά της πριν το Of. Τώρα τελευταία με έχει καυλωσει με αυτό τπ σώμα αλλά σάπια πράγματα στο OF, εκτός αν δει χρήμα και γλυκαθεί αδερφέ
Έχεις το οφ της