,
VisiBaudām pēdējās vasaras dienās! Kurš grib piebiedroties?
Nepiedāvā, ko nevari izpildīt! mani jau OF nobloķēja kā pateicu, ka no LVBaudām pēdējās vasaras dienās! Kurš grib piebiedroties?
Nevajadzēja teikt, ka no LV, vajadzēja skaidrā latviešu valodā teikt, ka esi melnais ar lielu vāli un bagāts - tad viss mums būtu sanācis! ! ! Mācies no kļūdām. Žigli uztaisi jaunu kontu un pieseko...Nepiedāvā, ko nevari izpildīt! mani jau OF nobloķēja kā pateicu, ka no LV
bet, ja jāizvēlas viens - liela vāle vai naudiņa?Nevajadzēja teikt, ka no LV, vajadzēja skaidrā latviešu valodā teikt, ka esi melnais ar lielu vāli un bagāts - tad viss mums būtu sanācis! ! ! Mācies no kļūdām. Žigli uztaisi jaunu kontu un pieseko...
Same!🫠Nepiedāvā, ko nevari izpildīt! mani jau OF nobloķēja kā pateicu, ka no LV
ar ko jums tieši piesaista kaut kādas anonīmas vanabijas?Kads ir kko pircis no babyhunterz ? Skatos daudz cilveku vinjas telegram. Interese , kas tur isti ir video vai vnk foto?
saņemies lūdzu VecītKad ielieku viņus,viņi nejiet..zbal
Interese šarlote, ir kkas?Šarlote strupane, krista koreņika, krezija, varu iemainit pret kitiju spilu un pret zani pilapi un dzesikxoxo!!!
kādas problēmas? šis Tavs privātais forums? principā Tu vari iet dirst.Nahuj te tiek postotas vecmuteres????
Nu lūdzu, liec latviešu jaunās daiļavas, kaut kā neredzu ka vispār kaut ko liecNahuj te tiek postotas vecmuteres????
Kāpēc vecie labie? Tāpēc, ka mersis vēl bez rūsas. Modele vēl šobaltdien or tik pat skaista.Vecie labie laiki...